Konu: Garden Criminals R19 - NOOB DM / GBI  (Okunma sayısı 176 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 07.02.2026 12:31

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Baghdaderisemezsiniz rashaad monroe

Olaya dahil olan şahit karakter adı: esteban cruzado yerine

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Görüntüde mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
DM
GBI

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: IC hapishanede arkadaşıma saldırıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/jukb5fn

Ek açıklamalar(varsa): R19 bir karakterin bunu yapması garip.

#1 - 07.02.2026 12:38
sikayeti arkadasıma olusturttum bir kac sey yazayim
bu tarz  "Ehehehehe, florencıadan bırını dovdum. ehehehehe, cok komıgım." dıye takılan dostlardan fazlasıyla sıkıldım r20lerı yasaklandıgı icin direkt birlikten kovan tiplerden bunlar. karakteriyle bir role girmememe ragmen gelip bana saldırıyor üstüne üstlük bunu ıc hapishanede yapıyor yaptığı ihlallerin açık olduğunu düşünüyorum gerekenin yapılacagını düşünüyorum ıyı gunler
« Son Düzenleme: 07.02.2026 12:42 Proteo »

#2 - 07.02.2026 12:40
evet, r20 karakterleri hile kullanımından ban yedikleri için her ihlali işlemeye başladılar, bunun önüne geçilmeli diye düşünüyorum, çok ayıp.

#3 - 08.02.2026 03:20
@Baghdaderisemezsiniz En kısa sürede savunmanızı yapın.

#4 - 08.02.2026 10:15
@Baghdaderisemezsiniz En kısa sürede savunmanızı yapın.
Selamlar, kardeşim ilk olarak karakterim seni tanıyor. Elli kere Florencia hooduna geldim, seni orada gördüm yani anlayacağın. Seni hapishanede gördüğümde afk değildin üzerinde X bölümü yok. @Hammerlein jail verilecekse verebilirsin. Ayrıca şunu söyleyeyim her olayı IC devam ettirelim diyorsunuz ancak IC devam ettirincede soluğu şikayetlerde alıyorsunuz. IC olarak karakterim seni gördüğünde ne yapması gerekiyor? Kanlı bıçaklıyız, normal yani bu durum ama ceza veirlmesi gereken bir durum varsa verilebilir.

#5 - 08.02.2026 13:01
kurallari cigneme kardesim benim, R19 adamsin savunmaya bak.. hey allahim!

#6 - 11.02.2026 00:09
Şikayet incelendi.

Karakter Güvenli Bölge İhlali sebebiyle cezalandırılacak. K&A