Konu: Aaron Murphy, Anastasia Kreslina, Giselle Laurent  (Okunma sayısı 335 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 03.02.2026 16:10

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Aaron Murphy - @HamzaReiss, Anastasia Kreslina, Giselle Laurent - @dedasame

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Tiernan MacAuley, @maestrully

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 02.02.2026, 23.23

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
4. Metagaming
4.1. Karakterler Arası İlişki
13.3. Polise Karşı Bağlantı Koparma & Oyundan Ayrılmak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: aranan aaron murphy karakteri için sinyal takibi yapıyoruz ve havaalanında olduğunu görüp oraya gidiyoruz. aranan olduğu için eşgali belli, bu yüzden gördüğümüz gibi aracını takip ediyoruz. araçları suya düşene kadar kovalıyoruz ve icden yapılması gereken tüm rolleri gerçekleştiriyoruz. arabalarının suya düşmesinin ardından aaron murphy oyundan kendi isteğiyle çıkıyor fakat uzak mesafede olduğumuz için bu ekrana yansımıyor. başında yaklaşık 10 dakika kadar bekliyoruz fakat oyuna dönmüyor ve biz de oradan ayrılıyoruz. tekrar oyuna girme ihtimaline karşın bölgede dolaşıyoruz, biraz uzaklaştığımız gibi anastasia kreslina karakteri oyun dışı yollarla arkadaşına haber veriyor ve aaron murphy oyuna giriyor. hiçbir şey olmamış gibi, suya düşmemiş gibi, kaçmaya devam ediyorlar. peşlerinden kovalıyoruz ve bize ateş açıyorlar, biz de karşılık veriyoruz. arabaları bozulduğu, yaralıya düştüğü gibi oyundan çıkıyor ve anastasia karakteri bölgede ölü rolleri yapıyor. karakterini kapattıktan sonra alt karakteriyle tekrardan silahı aktarmak üzere oyuna giriyor ve bu sırada tekrardan aaaron murphyyi oyunda yakalıyoruz. bizi gören aaron murphy tekrardan oyundan çıkıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 03.02.2026 16:19
Şahitliğimi onaylıyorum, arkadaşlara gerekli yaptırımların uygulanmasını talep ediyorum.

#2 - 03.02.2026 16:49
Arkadaşlar okuldan çıkar çıkmaz bana şikayet açmışlar anlıyorum, arkadaşlar da ESP hilesi var cesar yada öbürkü sünde metagaming yaptığımızı nereden çıkardılar anlam vermiş değilim. Ama q attığım doğrudur haklılar. Sonuçlansın. Yaptırım ceza ise sadece bana verilsin Anastasia nın suçu yok.
« Son Düzenleme: 03.02.2026 16:55 HamzaReiss »

#3 - 03.02.2026 17:14
Arkadaşlar okuldan çıkar çıkmaz bana şikayet açmışlar anlıyorum, arkadaşlar da ESP hilesi var cesar yada öbürkü sünde metagaming yaptığımızı nereden çıkardılar anlam vermiş değilim. Ama q attığım doğrudur haklılar. Sonuçlansın. Yaptırım ceza ise sadece bana verilsin Anastasia nın suçu yok.

kırpmadan veya kesmeden tüm olayın videolarını ve ekran görüntülerini bıraktım, ki zaten sana karşı bir savunma yapmama bile gerek yok. ayrıca sen ne kadar suçluysan arkadaşın da o kadar suçlu.

#4 - 03.02.2026 19:05
Metagaming yaptığım doğrudur ama diğer suçlamaları kabul etmiyorum. Karakterimi CK ettim ve NC kullandım. Alt karaktere geçmeli falan bir şey olmadı.   ;)

olay nc atman veya alt karakterin olması değil, bir karakterinle dahil olduğun rolü başka bir karakterinle sürdürmeye devam etmen. attığım kural ihlali başlıklarına bakarsan neden bahsettiğimi anlarsın.

#5 - 03.02.2026 19:16
önce bize sıkıp q atıyorlar sonra pdye sıkıp q atıyorlar belli ki bu olayı alışkanlık haline getirmişler ifmden bu karakterlerin yasaklanmasını ve silah aktarımını kontrol etmesini istiyoruz

bizim açtığımız şikayet
https://samp.vice-rp.com/forum/index.php?topic=183047.0

#6 - 03.02.2026 20:25
önce bize sıkıp q atıyorlar sonra pdye sıkıp q atıyorlar belli ki bu olayı alışkanlık haline getirmişler ifmden bu karakterlerin yasaklanmasını ve silah aktarımını kontrol etmesini istiyoruz

bizim açtığımız şikayet

silahları silinmediği sürece alt hesaplarından bu tür şeylere devam edecekler, özellikle bu kontrol edilirse seviniriz.

#7 - 04.02.2026 01:11

bizim açtığımız şikayet
Aynı şekilde bize de DM atıp kaçıyor şahısın sunucudan yasaklanması lazım böyle kişiler bu sunucuda barınmamalı
https://samp.vice-rp.com/forum/index.php?topic=182984.0

#8 - 08.02.2026 02:14
Şikayet İncelendi.

Aaron_Murphy PD rolünde /Q + Metagaming sebebiyle ağır bir yaptırım alıcak.

Giselle Laurent adlı karakter Metagaming sebebiyle cezalandırılacak.

Şikayet kapatıldı.