0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
N/A
Dediğim gibi yetkili arkadaşlar isterlerse siyahlığı kaldırabilirim, bu şekilde kayıt aldığım için bu şekilde atabildim ayrıca tarih gözüküyor, bu ss kanıt niteliği taşır.
Alıntı yapılan: socc1 - 29.01.2026 12:05Dediğim gibi yetkili arkadaşlar isterlerse siyahlığı kaldırabilirim, bu şekilde kayıt aldığım için bu şekilde atabildim ayrıca tarih gözüküyor, bu ss kanıt niteliği taşır.Video kanıtı atman daha iyi olur, gamespeed hilesi için kolaylaştırmış olursun işimizi. Bekliyoruz.
Alıntı yapılan: 6locc 6a6ye - 29.01.2026 12:07Alıntı yapılan: socc1 - 29.01.2026 12:05Dediğim gibi yetkili arkadaşlar isterlerse siyahlığı kaldırabilirim, bu şekilde kayıt aldığım için bu şekilde atabildim ayrıca tarih gözüküyor, bu ss kanıt niteliği taşır.Video kanıtı atman daha iyi olur, gamespeed hilesi için kolaylaştırmış olursun işimizi. Bekliyoruz.Arkadaş şikayetten ceza yiyeceğini anlayınca önce birlikten çıkmış, sanırım r20 leri birliğe zarar gelmeisini istemiyor. Ayrıca her şey ortada önden boyle bir şey yazamaz sonuçlanabilir. Çorba yapmaya çalışıyor