Konu: Ortak Nezaket  (Okunma sayısı 172 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 29.01.2026 11:55

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maskeli_22735

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ss'te gözüküyor.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Ortak Nezaket

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Durduk yere bir anda küfür etmeye başladı anlamadım.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 29.01.2026 12:01
Ozan adına;
"Kırpılmış ve editlenmiş goruntuler kanit sayilmiyor, goruntu hem oynanmis(siyahliklar), hem de kirpilmistir."

#2 - 29.01.2026 12:02
Görüntüde oynama yapmadım başkası ile pm konuşmam vardı o yüzden siyah yaptım, ayrıca tarih gözüküyor bu şekilde kayıt aldığım için bu şekilde atabildim. İyi forumlar.

#3 - 29.01.2026 12:04
"Kırpılmış ve editlenmiş goruntuler kanit sayilmiyor, goruntu hem oynanmis(siyahliklar), hem de kirpilmistir."

Gamespeed 23 yapıldı falan yazıyordur orada, tam ekran görüntüsünü atar mısın?

#4 - 29.01.2026 12:05
Dediğim gibi yetkili arkadaşlar isterlerse siyahlığı kaldırabilirim, bu şekilde kayıt aldığım için bu şekilde atabildim ayrıca tarih gözüküyor, bu ss kanıt niteliği taşır.

#5 - 29.01.2026 12:07
Dediğim gibi yetkili arkadaşlar isterlerse siyahlığı kaldırabilirim, bu şekilde kayıt aldığım için bu şekilde atabildim ayrıca tarih gözüküyor, bu ss kanıt niteliği taşır.
Video kanıtı atman daha iyi olur, gamespeed hilesi için kolaylaştırmış olursun işimizi. Bekliyoruz.

#6 - 29.01.2026 13:02
Video kanıtı atman daha iyi olur, gamespeed hilesi için kolaylaştırmış olursun işimizi. Bekliyoruz.

Arkadaş şikayetten ceza yiyeceğini anlayınca önce birlikten çıkmış, sanırım r20 leri birliğe zarar gelmeisini istemiyor. Ayrıca her şey ortada önden boyle bir şey yazamaz sonuçlanabilir. Çorba yapmaya çalışıyor

#7 - 29.01.2026 13:15

Arkadaş şikayetten ceza yiyeceğini anlayınca önce birlikten çıkmış, sanırım r20 leri birliğe zarar gelmeisini istemiyor. Ayrıca her şey ortada önden boyle bir şey yazamaz sonuçlanabilir. Çorba yapmaya çalışıyor

Birliğe niye zarar gelsin güzel kardeşim? Her şey ortada diye bir şey yok "KIRPILMIŞ/OYNANMIŞ" kanıtlar kanıt niteliği taşımıyor kural açık ve net kırpılmamış görüntü atın yoksa red.

#8 - 29.01.2026 13:42
Daha fazla uzatmanın anlamı yok, sonuçlanabilir tarih ss'te gözükmekte, yetkili arkadaşlar değerlendirir orasını.

#9 - 29.01.2026 18:39
Selamlar, şikayet incelendi.

Kırpılmış ekran görüntüsü yetersiz kanıt K&A