Konu: Barchlow Kevin - Noob DM, RK  (Okunma sayısı 118 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 23.01.2026 21:48

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Barchlow Kevin - @Zector98

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 23/01/2026 - 21:36

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Noob DM - RK

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş mahallemiz de arabayı okutalım tarzı roller sergiledi, ben de buna karşılık adamın arkasına geçtim ve tam arabaya binecekken arkasını dönüp emote vermeden bana saldırmaya başladı, Kasparov tarafından öncesinde RK'ya düşmüştüm. Arkadaşın hem RK hem de Noob DM'den işlem görmesini talep ediyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kasparov tarafından RK'ya düşürüldüğüm SS:
Spoiler: GösterGizle

Arkadaşın bana emotesiz saldırıp düşürmesi:

Ek açıklamalar(varsa): Ceza almasını talep ediyorum.

#1 - 24.01.2026 00:37
İlk sen bana saldırdın bende karşılık verdim, arkadaşın da bana saldırdı hatta. Yönetimi kandırıp yalan söylemeye çalışmasından dolayı cezai işlem talep ediyorum. Senin RK'li olduğunu bilemem belli etmedin, rolünü yapmadın, RK'liysan bana niye saldırıyorsun, araca nasıl binmeye çalışıyorsun? Pek anlayamadım.

#2 - 24.01.2026 01:33
Dostum sana şunu sorayım, seni neden düşürmek isteyeyim? İkinci olarak neden on canla seninle Brawl rolüne gireyim? Üçüncü olarak sana girsem sen zaten düşerdin. Dördüncü olarak ise arabaya neden biniyorsun demişsin, arabaya düz kontak yapacağım ya hani, maalesef insan olmayan varlıklar gelip bana imkan sağlamadıkça benim o araca düz kontak atabilmem için araba binmem gerek. Yöneticiyi kandırmak ile alakasını çözemedim, cezai işlem falan? Ne ile yöneticiyi kandıracağım kardeşim, paçayı kurtarmaya çalışma. Bak benim ekranım da sana hiçbir şekilde saldırı gerçekleşmedi, fakat hasarlar da yumruk atmışım, Laptopdan oynadığımdan kaynaklı W A S D tuşlarına basarken elimin büyüklüğünden dolayı Touchpad'e yanlışlıkla dokunabiliyorum. Büyük ihtimalle öyle bir muhabbet gerçekleşti ki sen neden yediğin ilk yumrukta anlamadan bana ani  bir şekilde saldırdın, Bunun altında bir sebep yatmalı değil mi?

#3 - 24.01.2026 05:21
Bu arada şikayeti incelerken farkettim arkadaş RK'lı olduğumu rolde zaten söylemiş, attığım SS'de Chate bakılırsa arkadaşın "Adam size sıktı amına koyayım." şeklinde cümle kurduğu görülebilir, yalan atmayı belli ki çok seviyor. RK'dan cezai işlem görmesini talep ediyorum.

SS:

#4 - 24.01.2026 16:15
Onu sana demedim, RK olduğunu bilemem. Sizin bir tane arkadaşına sıktı düşüremediler. Adidas kıyafeti giyen kişi ona dedim. RKli isen sdo ya da do’dan belietebilirdin. Araca binmeye çalıştığını söylemedim. Sen öyle diyerek araca biniyorum diye iddia ettin, RKlisin madem nasıl araca biniyorsun dedim bende. MC demezsen normal vurduğunu düşünürüm. Pmden bana yalan söylediğin ve kişiye hiç vurmadım diye yalan söylediğin için cezai işlem talep ediyorum.
« Son Düzenleme: 24.01.2026 16:35 Zector98 »

#5 - 24.01.2026 17:40
Arkadaşımıza sıkan elemanlar bize sıkmayacak mı kardeşim, bu nasıl bir anlayış biçimi? /ado’dan belirtebileceğimi söylemişsin; ben geldiğim gibi arkana geçtim ve yanlışlıkla sana vurmuşum. (Tekrar ediyorum, benim ekranımda gözükmedi.) Sonra da arkana dönüp tekrardan beni yaralıya düşürdün. RK’lıysan araca nasıl biniyorsun demişsin; ben zaten yaralı rolümü paşa paşa yaptım. Elemanlar gitti, evden çıktım ve bir süre topalladım. Aradan 5 dakika geçti, rol zaten bitmişti. Biten rolü neden uzatayım ki? /b üzerinden WG yazmama fırsat mı bıraktın kardeşim, neyin edebiyatını yapıyorsun burada? Sana vuralı bir saniye geçti, arkanı döndün ve bana saldırdın. RK’lı halde seninle brawl rolüne girmem; canım zaten 10’du. Hala neyin işlemini talep ediyorsun kardeşim? Git takıl kafana göre, gereksiz ileti atıp şu şikayeti çorba yapma.

#6 - 26.01.2026 17:47
Barchlow Kevin, Hatalı Emote kullanımı ve Yaralı Kural İhlali kapsamında cezalandırılacak.