Konu: dm  (Okunma sayısı 210 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 15.01.2026 13:49

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Kwanza Chukuwueze @Carl_Green Maskeli 63283

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: dm, emotesiz ateş.
Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Afk konumundaydım oyuna girdiğimde bu kişilerin sokağa ateş açtığını fark ettim, Kwanza karakteri sivil bir karakterde diğer arkadaşın maskesi olduğundan oyuncu ismini bilmiyorum. Sebebsiz yere dm attıkları için kullandıkları silahların silinmesini istiyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 15.01.2026 14:15
Arkadaş aklınca banada sıkmış, Kwanza karakterinin İllegal Kural İhlalindende işlem görmesini talep ediyoırum.

#2 - 15.01.2026 15:13
şikayeti biraz inceledim, incelerkende kahkaha atmaya engel olamadım. şimdi arkadaşlar her şeyi sanki ben yapıyormuşum gibi göstermişler fakat olay çok farklı.

bizim bir evimiz var bu arkadaşların hoodunda, bu arkadaşların hooduna evin sahibi ile gidiyoruz. ''sokağımdan siktir git'' tarzı tabirler kullandılar. bende evimiz burada, beni evimden kovamazsınız tarzı şeyler söyledim. arkadaşlar beni dinlemedi, fear rp'ye uygun bir şekilde rolümü yapıyordum. Arkadaşlar bir anda bana saldırmaya başladılar. sanırım arkadaşlar düştükten sonra OOC kinlerine yenik düşmüşler. düştükten sonra foruma gelip şikayet açmanın bir manası yok kanka

@Carl_Green muteli olduğu için ben onun adına yazıyorum.
https://hizliresim.com/b5miz1p

#3 - 23.01.2026 15:28
Şikayet aktif, aradan bir hafta geçmiş sonuçlanmasını istiyorum.

#4 - 26.01.2026 17:39
Kwanza Chukuwueze ve Marquis Blackwell karakterleri Hatalı Emote kapsamında cezalandırılacak.

K&A