Konu: Jaronte Creed, Raul Vera, Khaelis Mortane Kural ihlali.  (Okunma sayısı 117 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 23.01.2026 19:59

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jaronte Creed, Raul Vera, Khaelis Mortane

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'te mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Birlik Lideri Kuralları İhlali

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Akşam açacağım bar için Malibu tarafında /reklam gönderiyordum ve kısa bir afk durumu yaşadım reklamım gönderilmiş mi diye bakarken bu arkadaşların chatlerini gördüm ve gerekli kanıtları alarak şikayet açtım. Bildiğim kadarıyla Birlik liderine karşı aşşağılama rolleri yapılamıyor. Gerekli cezayı almalarını talep ediyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 23.01.2026 21:52
Selam dostum, tarafımca sana karşı bir aşağılama rolü sergilenmemiştir. Senin saçından dolayı sana "Yanında ki yaşlanmış elemanı." şeklinde cümle kurduğum doğrudur. Fakat burada senin gururunu kıracak, seni aşağılayacak bir rol sergilemediğim görülebilir. Yanında ki adamın anlayabilmesi için sana öyle bir cümle kurdum, sana herhangi bir hakaret cümlesi kurmadım. Senin saçının renginden kaynaklı seni böyle betimlendirdim. Tarafımca yaptığım bir ihlal yoktur, iyi roller.

#2 - 23.01.2026 23:36
Bunu alın birader vb laflar aşağılama amacı güdüyor dostum, sonuçlanabilir.

#3 - 23.01.2026 23:57
Bunu alın lafından nasıl bir aşağılama cümlesi olsun dostum, her neyse sonuçlanabilir.

#4 - 26.01.2026 17:23
Selamlar, üç karaktere de uyarı verildi. Tekrarında işlem uygulanacak.

K&A