Konu: Kasparov oyuncuları ihlal  (Okunma sayısı 173 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 24.01.2026 09:55

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Neville_Foster Aslan_Simonyan @Rock58 @44LEE

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Marquis_Blackwell

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Kanıtlarda gözükmekte.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:3.3. Fear RP: Normalde korku gerektiren durumlarda gerçekçi bir şekilde korku rolü (Fear RP) yapılmalıdır.
Örnekler:
- Kalabalık bir yerde veya sokağın ortasında silah çekmek
- Kendisine silah doğrulturken birden koşmaya başlamak veya silah çekmeye çalışmak
- Esir alınma, yaralı durumuna düşme, azınlıkta kalma gibi durumlarda korkusuzca davranmak
- Polis otoritesini tamamen yok saymak, silah doğrultulmasına rağmen polisin direktiflerine uymamak

3.7. Yaralı rolleri: Sistemsel olarak baygın duruma düşen/düşürülen karakterler için yaralı rolü yapılması gerekmektedir. Yaralı durumuna düşme sebeplerine bağlı olarak oyuncular kanama vb. rollerini gerçekleştirmelidir.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşlar sokakta korkusuz rolleri yapıyorlar, düştükten sonra ise RK kural ihlaline devam ediyorlar. Neville foster karakteri Car DM ihlali uyguluyor. Ekstra olarak arkadaş Neville Foster sürekli olarak /b den bölüyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/6z2yp90 https://hizliresim.com/b593u7r

Ek açıklamalar(varsa): Şahısların gerekli cezaları almasını istiyorum.

« Son Düzenleme: 24.01.2026 09:59 Baghdaderisemezsiniz »

#1 - 24.01.2026 10:05
Biz rolde konuşmaya, çağırdınız bir anda silah çekme emote verdiniz. Yeni birliksiniz illegal rol yasağınız var oluşumlarının ceza almasını istiyorum.

#2 - 24.01.2026 10:26
Biz rolde konuşmaya, çağırdınız bir anda silah çekme emote verdiniz. Yeni birliksiniz illegal rol yasağınız var oluşumlarının ceza almasını istiyorum.
Şikayette ismin geçmiyor arkadaşım, şikayete gerekli savunmayı arkadaşların yapacaktır. Senden ricam ileti kirliliği yapmaman. Ekstra olarak kimse sizi konuşmaya çağırmadı, arkadaşın küfürler savurdu ve 15 siyahiyi vurdurtabileceğini söyleyerek illegal role girdi ve tehdit etti. Kasparovdan olduğunu IC olarak karakterlerimiz bilmiyor. Arkadaşının yaptığı rolde aramalısın hatayı, sürekli roleplay kuralına uyarak bizde rolü devam ettirdik ve arkadaşımıza neden bulaşıyorsunuz dediğiniz için karakterler sizede focuslandı silahlı adama fist ile koşuyorsunuz. Car DM atıyorsunuz yaptığınız rollerin umarım farkındasınızdır. Şikayete daha fazla ileti atmayacağım yukarıda belirtildiği gibi şikayetim orada duruyor. Düzgün bir savunma yazmanızı ve gerekçelerinizi yazmanızı rica ediyorum. İyi günler, ileti kirliliği yapmaya gerek yok.
« Son Düzenleme: 24.01.2026 10:29 Baghdaderisemezsiniz »

#3 - 26.01.2026 17:55
Makarov_Romanov İllegal Kural İhlali kapsamında cezalandırılacak.

Marquis Blackwell İllegal Kural İhlali kapsamında cezalandırılacak.

Aslan Simonyan Yaralı Kural İhlali kapsamında cezalandırılacak.

Neville Foster /b ihlal kapsamında cezalandırılacak.

K&A