Konu: Jan_Vogl Sprint Hook / Gamespeed  (Okunma sayısı 343 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 07.01.2026 01:29
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jan_Vogl @Gravano
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Michael_Santoro ve birlik üyelerim
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 06.01.2026 23.37

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 06.01.2026 23.37 tarihli olayda Ganton'da MC birliği ile brawl dönerken, Jan Vogl gamespeed veya sprinthook kullanarak üstünlük sağladığı baariz olarak görülmüştür. Video'da kanıtla sunulur, SAMP bugu vesaire diye cevap verilirse bir tane daha kanıt videom var onu da eklerim.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

0.09-0.24 saniyeleri arası çok bariz belli olan görüntüler.

2. videoyu da eklemek istedim

aynı olayın 2. görüntüsüyle arkadaşın durumu gayet açık belli oluyor.

Ek açıklamalar(varsa):
« Son Düzenleme: 07.01.2026 20:55 !Vito »

#1 - 07.01.2026 01:48
kafada kurmaya hiç gerek yok.

kanıt olarak ikinci attığın videoya baktığın zaman theo fontana'ya yetişemediğim görünüyor zaten. onun gamespeedi benimkinden yüksek mi yoksa ikimiz de mi temiziz?

#2 - 07.01.2026 20:52
Kafada kurmalık bir durum yok dostum, theo'ya yetişemediğinden bahsetmişsin. Kullandığın hile gamespeed değilse, o zaman sprint hook kullanıyorsundur. Sprint hookda hileyi aç kapa yapabiliyorsun. Ayriyetten Theo karakteri zıplamasa zaten yetişiyorsun yani savunman çok saçma açıkçası. Bu bir savunma değil, kimse hile açtığını söylemez evet, ama bu savunmada geçerli olamaz. 2 video ekledim görüntü iyice belli olsun diye, zaten hileden anlayan bir yetkili şikayeti incelese, videodaki kayıtlarda yeteri kadar absürt bir durumu farkeder.

Profilini baktığımda 20.12.2025 tarihinde hileden ban yediğini görüyorum, çok bir masum arkadaşa benzemiyorsun gibi duruyor. Brawl rolünde bile üstünlük sağlama çabası gerçekten üzücü, yetkililer inceleyebilir arkadaş savunmasını yapmış gözüküyor.

#3 - 08.01.2026 00:47
kapa aç yapılan sprinthooku atar mısın?

theo karakteri videonun ilk başlarında zıplamıyor, hizası şeklinde kovalıyorum ve yetişemiyorum. madem sprinthook kullanıyorum bu adama neden yetişemiyorum?

2. videoda oluşan bir durum da yok

20.12.2025 tarihinde de neyden dolayı ban yediğim konusunda hiç bilgim yok, ticket da açmadım. meraklıysan sen bulmak için uğraşabilirsin. brawl rolünde üstünlük sağlasam o kasalı aracın kasasına atlayıp kaçamazdın zaten  ::)

#4 - 09.01.2026 11:31
tamam. sonuçlanabilir

#5 - 31.01.2026 16:41
Savunma yeterli.