Konu: Florencia Miguel Cespedes Spread  (Okunma sayısı 658 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 07.01.2026 23:55
@Carl_Green

Maalasef hileden gram anlamıyorsun.

https://streamable.com/cihevh - Miguel'in videosundaki vuruşlarda hiçbir anormallik yok. Senin attığın hile videosunda adamla diğer adamın arasında 100 metre var  ::)

Miguel'in, Elegy'ciyi vurduğu videoda arada 1-2 metreden fazlası yok. Bu vuruşu oyuna girer tüm oyunculara videolu şekilde atarım. Hiçbir sakınca yok.

Ayrıca crosshair orijinal crosshairin küçüğü var(bir sürü crosshairin küçüğü var hepsi defaulttaki kadar büyük değil hatta nerdeyse hiçbiri değil.)

Bana açılan şikayet referans alınabilir.
https://samp.vice-rp.com/forum/oyuncu-sikayetleri-arsiv-140/foden-cruyff-spread/msg1377690/#msg1377690

Alıntı
bu şekilde hileyle oynayan arkadaşlar yüzünden oyun zevkimiz bozuluyor, umarım gereken cezayı alır.
[16/04/2024, 07:59] Threston_Hopkins adlı karakter Michael_Gandolfini isimli yetkili tarafından OOC Ticaret sebebi ile yasaklandı.

OOC Ticaret yapan, emek hırsızlığı yapan, kul hakkına giren senin gibi oyuncular yüzünden oyun zevkim bozuluyor. Özetle, spread ortada yok. Bu vuruşu 10 oyuncudan 10'uda yapar, kaldı ki zaten bakacak yetkili direkt red edecektir

#11 - 08.01.2026 00:31
@Carl_Green

Maalasef hileden gram anlamıyorsun.

https://streamable.com/cihevh - Miguel'in videosundaki vuruşlarda hiçbir anormallik yok. Senin attığın hile videosunda adamla diğer adamın arasında 100 metre var  ::)

Miguel'in, Elegy'ciyi vurduğu videoda arada 1-2 metreden fazlası yok. Bu vuruşu oyuna girer tüm oyunculara videolu şekilde atarım. Hiçbir sakınca yok.

Ayrıca crosshair orijinal crosshairin küçüğü var(bir sürü crosshairin küçüğü var hepsi defaulttaki kadar büyük değil hatta nerdeyse hiçbiri değil.)

Bana açılan şikayet referans alınabilir.
https://samp.vice-rp.com/forum/oyuncu-sikayetleri-arsiv-140/foden-cruyff-spread/msg1377690/#msg1377690

Alıntı
bu şekilde hileyle oynayan arkadaşlar yüzünden oyun zevkimiz bozuluyor, umarım gereken cezayı alır.
[16/04/2024, 07:59] Threston_Hopkins adlı karakter Michael_Gandolfini isimli yetkili tarafından OOC Ticaret sebebi ile yasaklandı.

OOC Ticaret yapan, emek hırsızlığı yapan, kul hakkına giren senin gibi oyuncular yüzünden oyun zevkim bozuluyor. Özetle, spread ortada yok. Bu vuruşu 10 oyuncudan 10'uda yapar, kaldı ki zaten bakacak yetkili direkt red edecektir

Benim neyden dolayı yasaklandığım seni gram ilgilendirmiyor dostum, ayrıca hileden anlayıp anlamadığıma yetkililer karar verecek. konuyu sulandırma çabaları başladı sanırım. yetkililer bunu umarım göz önünde bulundurur. arkadaşlar her şikayette yaptıkları gibi, konuyu sulandırıyorlar. konuyu sulandırma çabalarına girişmeyin kanka hiç, buna gerek yok. Ben kesinlikle spread var demiyorum, şüphelendiğim için şikayet açtım. Spread olup-olmadığına yetkili karar verecek. 500mblık bir oyun için sohbeti bu kadar abartmaya gerek yok, kin beslemeyede gerek yok.  Crosshair olayına gelirsek eğer, elbette küçük crosshair var. fakat hiçbir crosshair bu kadar sekmemezlik yapmaz. videoda ise belirttim. Deagle mermisi saçmalı gider birazda olsa, ayrıca mermi attığında crosshair büyür. Daha fazla ileti gelmesin. son kararı yetkililer verecek.

#12 - 08.01.2026 00:35
Sağdan soldan herifler yazıyor, artık son nefeslerini yaşıyor olmalı arkadaş sonuçlanabilir.

#13 - 08.01.2026 03:10
siz ne yasiyosunuz be oglum, sikayet zaten kocaman bir RED.
Videoda adamin crosshairi zaten buyuyor, iniyor sabit kalmiyor. 3 - 5 saniyelik video disi kanitiniz yok algi yapiyorsunuz yok soyle yok boyle. sizi asar bu hile sikayetleri.. (Bu sikayet reddedilecek ama sen ban yiyeceksin nitro.cs😥)

#14 - 08.01.2026 14:21
Şikayeti açan şahıs zaten yasaklandı, toxic davranışlarıyla zaten olmayan bir hileyi bana kullanıyormuşum gibi davranıyor. Herhangi bir hile kullanmıyorum, adminler sonuçlandırabilir.

#15 - 08.01.2026 16:11
siz ne yasiyosunuz be oglum, sikayet zaten kocaman bir RED.
Videoda adamin crosshairi zaten buyuyor, iniyor sabit kalmiyor. 3 - 5 saniyelik video disi kanitiniz yok algi yapiyorsunuz yok soyle yok boyle. sizi asar bu hile sikayetleri.. (Bu sikayet reddedilecek ama sen ban yiyeceksin nitro.cs😥)

şikayetin sonucunu admin belirleyecek sen değil.
sanırım attığım kayıtı izlememişsin. crosshair büyümüyor demiyorum sana, crosshair az bir şekilde büyüyor. sabit kalıyor vs. falanda söylemedim ayrıca.

3-5 saniyelik video her şeyi kanıtlıyor zaten dostum, kanıt dediğin şey videodan oluşur. algı yapacak durumda yok bu kadar kin fazla gerçekten. 500 mblık oyun için düştüğünüz durumlara bakın.  ::)

tekrardan belirtiyorum, arkadaştan şüphelendik ve bir şikayet açtık, sizde şüphelendiğiniz herhangi bir durumdan dolayı şikayet açabilirsiniz bu normal birşey.

şikayeti sulandırmaya çalışıyor bu iki arkadaş, sanırım gerçekten ban yiyeceğini anladılar. yetkililer göz önünde bulundurusa sevinirim tüm iletilere bakılmasını talep ediyorum tüm kanıtları attık.

ayrıca arkadaş ilk başta çok saçma bir şekilde savunma yaptı, hatta savunma bile değil. toxiclik yaptı bildiğiniz

buda göz önündre bulundurulursa sevinirim, daha fazla ileti gelmesin sonuçlanabilir.

#16 - 31.01.2026 16:34
Hile kullanımından dolayı yasaklanacak.

Bunun yanı sıra bu şikayetle alakası olmayan arkadaşlara direkt olarak susturma cezası verip oyundan da ceza uygulayacağız.