Bahsedilen videoda görüldüğü gibi silahlı ateşlemeyi ben başlatmadım. Rol sırasında, 2 haftadır yaptığınız gibi agresif, toksik ve saçma rollerinize tekrar giriştiniz. Açtığın şikayette bahsettiğin “hoodumuzda rol yapıyorduk” ibaresi zaten 1. Falso. Ön tarafa gelip, her zaman yaptığınız gibi aktif rollerimizi bölüp agresif rol yaparak bizi ihlale sürüklemeye çalışıyorsunuz. Bahsi geçen rollerin hepsinin aynısını, oluşum şikayeti kısmında R20 ve R19 karakterlerinize açmıştık. (R19 karakterine sahip olan kişi, başka bir olaydan dolayı yasaklandı.)
Rolle alakası olmayan, sadece agresif rol yapmaya çalıştığınız ve rol yapmaya çalıştığımız bölgenin ön tarafında, öncesini atmadığınız rolün nasıl geliştiğini neden söylemiyorsunuz? İllegal Kural Yasağı ve Birlik kurallarını hiçe sayan agresif rolleriniz ve ihlalleriniz ile sizi başbaşa bırakıyorum. Hakkınızda açtığımız oluşum şikayetinin sonucunu bekliyoruz.
Savunmama gelecek olursak, üstte bahsettiğim üzere alt tav attığını belirtmiştim. Videolarda da görüleceği üzere, ilk saldırıyı ben yapmıyorum. Oyuna tekrar baktığımda ise silah sesleri duymuş oldum, oyunda bazen alt tab’dan dönünce chatlog tamamen aktarılmıyor, bundan ötürü aynısı olduğunu düşünerek role devam ettim. Saldırıyı başlatan kişinin, kim olduğundan da birhaber olarak elim titreyerek ve şok içinde bulunduğum durumda tek yaptığım şey karşılık verebilmek oldu. Hatta, bir ara yanlışlıkla birlik üyemi vuracaktım o karmaşa içinde.
Bu tür olaylar olabilir, yetkili ekibinin benim şahsıma bu durumun yanlış anlaşılma sebebiyle olduğunu ve ceza verilmesi durumunun aksine uyarı verilmesi daha uygun olduğunu düşünmekteyim. Forum Profilime bakarsak, 2 senedir aktif rol yapıyorum ve hakkımda ilk defa şikayet açılıyor. Yetkili ekibinin vereceği karara tamamen saygı duyuyorum.