Konu: OOC kanalda ortak nezaket kural ihlali  (Okunma sayısı 131 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 10.01.2026 23:08

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @HandsomePanda

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 11.01.2026

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
1-) ORTAK NEZAKET

Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür  içerik bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir. İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Roldeydik fear-rp yapıyordum, buga girdi oyun ve relog attım girdiğim gibi ailevi değerlerim üzerinden bana alay edildiğine rastladım.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/138dhaf
Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 11.01.2026 00:09
Aramızda birşeydi dostum ailene ooc olarak küfür gelmedi uyarıldık zaten sende garip roller yaptın birşey demedik üstüne alınman saçma aileye hiç bir zaman laflar etmedik sadece çok laflar geçti ortaya atılan birşeydi üzerine alınmanı istemem

#2 - 11.01.2026 00:12
Sende garip roller yapıyorsun daha önce şikayet yemişsin oyunı baltalamaya çalıştığın belli ortaya atılan bir laftanda anlam çıkartmaya çalışıp ceza yedirtmek istiyorsun ooc ailevi değerlere laflar söyleyen biri olsam benden çok şikayet gelirdi bence önce kendine bakmalısın

#3 - 11.01.2026 00:16
Bence ortada durum malum bir şey söylemeye gerek yok

#4 - 11.01.2026 01:15
Şikayet incelendi, Karakter Ortak Nezaket kapsamında cezalandırılacak. Ortaya söylenmiş bir şey olsa bile OOC kanaldan vesaire hiç bir şekilde böyle şeyler söyleyemezsiniz. K&A