Konu: Ralph Capra - YKİ  (Okunma sayısı 245 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 14.01.2026 00:12

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ralph Capra @Artyom

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 14/01/2026 - 00:00

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
YKİ

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhabalar arkadaşa bu kadar yetki verilince arkadaşın canı sıkılmış belli. Milletin huzurunu bozmaktan başka bir şey yaptığı yok. Arkadaş az çıksın da hava alsın. Oksijen eksikliği var.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
İlk düştüğümün kanıtı;
Spoiler: GösterGizle

Ralph Capra'nın düşürdüğü ikinci kez düşürüldüğümün kanıtı;
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Kişinin gerekli ceza almasını talep ediyorum.

#1 - 14.01.2026 04:06
Savunma yapılacak

#2 - 15.01.2026 03:45
Öncelikle selamlar, Skysurge arkadaşımız biraz kendine göre ooc kin yapıp şikayet açmak için bana şikayet açma derdine düşmüş. Skysurge'un Cassian karakterini vurdum evet.  "Ralph Capra'nın düşürdüğü ikinci kez düşürüldüğümün kanıtı;" kısmı ise biraz yalan gibi. Çünkü ilk vuranlar farklı, ben nerden bileyim senin düştüğünü senin hesabını kitabını mı yapacağım? Yaptığım rolü gerçekleştirmek adına emote verip sıkıp oradan ayrılıyorum. OOC kinin yüzünden rolde bana karşı rol yapıyorsun, üstüne üstlük o karakterinin yaptığı rol ne kadar doğru? Karşında aşama 3 birlik üyesi var ve etrafında 50 tane adam var. Senin yaptığın rol fear rp yapmak yerine "Param yok, yapmam etmem." Video kaydında 130k para ile geziniyorsun? Sadece sana haraç kesmeye gelmiyorum, şehirdeki bütün kumarhaneler Castucci birliğine koruma parası ödüyor yani bu sana özgü bir şey değil.

Valachi'nin bize verdiği kumarhane işlerini yapıyoruz, kısacası sana ooc kin beslediğimden veya beslediğimi düşündüğünden bunu yaptığımı sanmazsan sevinirim. Bir de sana her yaklaştığımızda da afk taklidi yapmayı bırakırsan sevinirim, o yüzden yanına rolde yanına başkalarını yolladım. Rolde yaptığın ihlallerden ötürüde ayrı şikayet oluşturuldu.

Ek olarak şöyle bir durum var, bu vurulma olayı yüzünden birçok şikayet açıldı ve hepsinde de aynı sonuç çıktı. Seni 1293939 defa vurup düşürmek amacıyla sıkmadım, rolümü yapıp emotemi atıp bacağına sıkma rolünü gerçekleştirip bölgeden ayrılma amacıyla sıktım.

Böyle bir durumdan açılan önceki şikayetler; https://samp.vice-rp.com/forum/index.php?topic=178983.msg1397902#msg1397902

#3 - 15.01.2026 03:53
Olayda geçtiğim için @Artyom adlı arkadaşın savunmasına destek olarak yanıtlayacağım.

Buradaki videoda Ralph Capra karakteri yok, seni vuran karakter Esteban Cruzado saat 23.35. Daha sonra Castucci ve Florencia birliği olay içerisine dahil oluyor ve role cevap vermediğin için vuruluyorsun. Eğer tekrardan Esteban karakteri tarafından vurulsaydın YKİ şikayeti oluşturabilirdin.

#4 - 15.01.2026 08:20
Arkadaş savunmasını yapmış. Sonuçlanabilir.

#5 - 16.01.2026 02:21
Şikayet incelendi. Savunma geçerli bir sorun görülmedi. K&A