Konu: Asim Grazdani, Samuel Aslanadze, Maskeli_34549  (Okunma sayısı 430 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 18.01.2026 19:35
motorun cr attığını bile anlamayacak kadar bilgin yok mu kanka  :D
benim bilgim var motor cr atmıyor sobeitle paşalar gibi beyblade misali dönüyor :D ek soru var mı
şikayetle alakan ne paşam senin? şimdi şey yazma senin ne alakan varsa benimde o alakam var diye, işine bak

#11 - 18.01.2026 19:36
benim bilgim var motor cr atmıyor sobeitle paşalar gibi beyblade misali dönüyor :D ek soru var mı
şikayetle alakan ne paşam senin? şimdi şey yazma senin ne alakan varsa benimde o alakam var diye, işine bak

forum toxic denemeni anlıyorum çocuk adam kendi yediğin şikayete videolu savunma yaparsan iyi olur.

#12 - 18.01.2026 19:37
oğlum sen önce düz yolda "w" basmayı öğren paşam falan sen kimsin :DD
denk gelirsek öğrenirsin alşsfklasfklş "w" imiş aopsfolpasfklşaklşfalkş
çok denk gelmek istiyorsan discorddan yazabilirsin

#13 - 18.01.2026 19:39
sakinleşin beyler daha 1 hafta önce log kontrolünden geçtik, boşu boşuna kafa açmayın. Silah muhabettilerinde falan fixletirken illaki log kontrolü yemişizdir, istediğiniz logu kontrol ettirin. Ama 2-3 tane hesapla oynamaya başlayan kankalarınızı uyarın hukukumuz var diye oralara girmiyorum.

#14 - 18.01.2026 19:41
Şikayetteki herkes flame sebebiyle oyun içerisinden ceza alacak, şikayet de incelenecek. Hile tespiti yapılırsa karakterler banlanır.

#15 - 31.01.2026 16:55
Kırpılmış videolar ya da görüntüler üzerinden herhangi bir işlem yapmıyoruz, videoda sadece yazı olabilir o da durumu açıklamak için.

Asim Grazdani için kanıtlar yeterli, yasaklanacak.