Konu: Yetkili kandırma - /b bölme - Hatalı geri çekme.  (Okunma sayısı 771 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 28.11.2025 22:32

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: David_Alikaj @SEFABOSS , Ronald_Baggiari @vendettaboss
John_Troshani @pistol
Olaya dahil olan şahit karakter adı:

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 25.11.2025 23:34

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
/b bölme, yetkili kandırma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Cordizelli birliği ile aktif olarak savaş içerisindeyiz. David_Alikaj karakterini Edward_Magadinno yani Cordizelli birliğinin r16'sı ile beraber aynı araçta görüyoruz ve ateş açıyoruz. Sonrasında Edward_Magadinno ve David_Alikaj karakterine kaldırma rolü yapılıyor hatta David karakteri role uymadığı için jail yiyor. Ama ne hikmetse arkadaşın jaili sonradan açılıyor, bir süre sonra skate park civarında dolaşırken David_Alikaj karakterini bu sefer farklı iki karakter ile görüyoruz ve yanımda olan arkadaşlarım ateş açıyor. Ve yine kaldırma rolü yapılıyor. O esnada rolü izleyen @Anomaly adlı yetkili David karakterinin /b den "beni zorla araca bindirdiler" "bizim illegal yasağımız var" demesi üzerine karakteri kaldırdığımız gibi mermiciye gidiyoruz ve bizi geri çekiyor. Biz zaten IC olarak David_Alikaj karakterini Cordizelli birliğinden zannediyoruz çünkü Edward_Magadinno karakteri ile aynı araçta gördük ve böyle biliyoruz. Tamamen IC olarak ilerliyoruz, bizi geri çekiyor ve hatalı rol olmamasına rağmen Anomaly adlı yetkili /b den David_Alikaj karakterini bırakın diyor bırakıyoruz ve tekrar geri çekiyor bizi. Mermiciye gidiyoruz o esnada şöförümüzü jailliyor ve hatalı jail atıyor. (Sonrasında jaili açıldı) Mermiciden çıkışta bir adet memur ile karşılaşıyoruz ama role dahi girmiyoruz hatta megafon bile çalmıyor bize ve yanından geçtikten 10 saniye sonra falan peşlemeye başlıyor. Biz hızlıca kaçıyoruz ve tenha bir alana sığınıyoruz, 7-8 dakika falan geçiyor ve quit atıyoruz. Quit atmamızı gözleyen Anomaly adlı yetkili bize "Aktif rolden /q" olarak jail atıyor(Aktif rol olmamasına rağmen) ve silahlarımızı siliyor. Bu yetkilinin amacını anlamış değiliz, bizi iki kere boş yere geri çekiyor. Rol ortasında şöförümüzü hatalı jailliyor ve polisten kurtulunca da silahlarımızı siliyor. David karakterinin laflarına inanarak işlem yapıyor. Ortada bir rol olmamasına rağmen jail atıyor. Rahat 10 dakikamızı yedi belkide bunlar olmasaydı mermiyi alıp polislere gözükmeden uzaklaşacaktık.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/hywfos - https://streamable.com/p3ic56 Edward_Magadinno ile aynı araçta olduğuna dair kanıt : https://hizliresim.com/arrnd5j

Ek açıklamalar(varsa): İllegal yasakları varsa savaşta olan birlik üyeleri ile dolaşmamaları gerek. Bu bizim sorunumuz değil. Silahlarımızın iade edilmesini talep ediyoruz.

Ayrıyetten bir şey daha eklemek isterim. Yedi sekiz dakika sonra oyundan çıktığınızı ve Anomaly'nin size jail attığından sitem ediyorsunuz. Şu kuralı hatırlatayım:

Oyundan çıkış yapmak: son rol etkileşiminden en az 15 dakika geçmeden oyundan çıkış yapılmamalıdır. Rolün diğer tarafıyla iletişime geçip bu konuda anlaşmak mümkündür. Polislerle ilgili rollerde bu kuralın ihlali halinde silahlarınız ve envanterinizdeki yasadışı eşyalarınız silinebilir.
Bu kuralı ihlal ettiğinizi ağzınızla açıkladınız. Beni şikayet etmek için üç adet video atmışsın, üçünde de türlü türlü ihlaller işlemişsiniz.

#11 - 28.11.2025 23:27
Merhabalar, iyi akşamlar. Edward Magadinno karakteri ile görülmüş olabilirim, bu olay için farklı bir şikayet oluşturdum zaten. Vendettaboss'un Ronald Baggiari karakteri sivil, onun yanında durduğum için vuruluyorum. Ronald Baggiari karakteri sivil olmasa bile tekrar söylüyorum, rolde husumetli olduğunuz birini görünce yamyam gibi yanındaki herkese ateş edemezsiniz, size böyle bir hak doğmuyor. Bilmediğiniz için tekrardan örneklendireyim, belki ben bir korsan takcisiyim, belki Ronald Baggiari'yle kaza yaptım, belki de yol tarifi sordum. Neden kaçırılıyorum veya ateş yağmuruna tutuluyorum? David Alikaj karakterini Cordizelli'den sandık yazmışsın, yanımdaki arkadaşım John Troshani karakterini neden Cordizelli'den sanmadınız da sadece beni sandınız? Sürekli kendinizle çelişiyorsunuz, sürekli mağduru oynuyorsunuz. İddia eddiğiniz şeyler, adminlerin bize arka çıkması. Elynn isimli yetkili buga düştüğümde ve mesajlarım ona gitmediğinde yanlış anlayarak beni jaile attı. Discord ticketı oluşturup durumu izah ettim, gerekli ekran görüntülerini attım ve cezadan çıktım. Konu başlığına /b bölmek yazdığını da anlamış değilim. Role uyuyorum, beni kaçırmaya çalıştığınızda arabaya binip sizle devam ediyorum. /b'den mesaj attığımda arabadaki arkadaşların benden daha çok konuşuyor ve mesajlarını spamlıyor. Herkes kendi payına düşen bölümü açıklamış, daha fazla savunma yapmak istemiyorum. Sonuçlanabilir.
Ya kanka hala John'u neden Cordizelliden sanmadınız da beni sandınız diyorsun. Bak diyorum ki IC DE NE GÖRDÜYSEK ONA GÖRE İLERLİYORUZ. David_Alikaj karakterini Edward_Magadinno ile aynı araçta GÖRÜYORUZ. Ve ona göre ateş ediliyor karaktere zaten, skate park'da gördüğümüzde de kaldırma rolü yapılıyor. NEDEN? Çünkü Cordizelliden BİLİNİYORSUN IC OLARAK. VE ONA GÖRE KALDIRMA ROLÜ YAPILIYOR. Kimse kafasına göre iş yapmıyor. John karakterini hiçbir Cordizelli üyesi ile GÖRMEDİK. Benim attığım SS'lerden savunma yapmayı bırakın. Bu iş bunaltıcı olmaya başladı artık. Varsayımlar ile ilerlemeyin. Lütfen daha fazla konu dışarsına çıkmadan savunma yapın.

#12 - 29.11.2025 02:15
Caps lock açmana gerek yok, sakin ol. Mağdur rolü oynamayı bırakabilirsin. Sonuçlanabilir.

#13 - 01.12.2025 11:41
Sonuçlanabilir.

#14 - 13.12.2025 14:09

#15 - 13.12.2025 21:50
Bu şikayet Elynn harici bir yetkili tarafından sonuçlanırsa daha tarafsız olur.  :D

#16 - 19.12.2025 19:04
Bakılacak mı?

#17 - 21.12.2025 04:20
Şikayetlerinin Elynn tarafından 24 saat geçmeden sonuçlanmasına alışmışsın ama yapacak bir şey yok. Normal bir şikayetin sonuçlanması için biraz beklemen gerekiyor.

#18 - 25.12.2025 22:56
Şikayet incelendi.

Rolde herhangi bir sorun görülmedi, rol esnasında yetkili gerekli işlemleri yapmış. Onun dışında problem görülmedi, yönetici için forum ticket'dan şikayet açabilirsiniz. Şikayet kapatıldı.