Konu: Harold Fisher - Multi Account  (Okunma sayısı 302 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 07.12.2025 21:14

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Harold Fisher - @Romorless

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 07.12.2025 - 20:16

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
MULTİ ACCOUNT
1. Hesap Kuralları

Vice platformu üzerinde oyun ve forum hesabı olarak her hesabın tek bir kullanıcısı olmalıdır. Forum ve oyun hesaplarını birden fazla kişi kullanamaz. Hesaplarınızı bir başkasına devredemez, aktif bir oyun hesabınız varken yeni bir hesap oluşturamazsınız. Forum hesabınız yasaklandığı zaman SAMP üzerindeki hesabınızda aynı şekilde yasaklanacaktır. Platform olarak oyun ve forum şifrelerinizin yeterli şekilde güvenliğinizi sağladığımızı belirterek, oyun ve forum hesaplarınızın güvenliğinin size ait olduğunu unutmamalısınız.

Aynı ağ üzerinden bağlanan kişiler, ticket yoluyla bunu bildirerek onay geldiği taktirde giriş yapabilirler. Aksi taktirde çoklu hesap kullanımından yaptırım uygulanır.

Size ait olan hiç bir hesap transfer edilemez ve başkasıyla paylaşılamaz. Şifrenizi başkasıyla paylaştığınız taktirde iki kişinin kullandığı hesaplar yasaklanır, buna ekstra kişinin başka kullandığı hesap varsa onlarda aynı şekilde yasaklanarak platformdan uzaklaştırılır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:  Bu kardeş MultiAccount kullanıyor bizim Discord'umuzda bu isimde kimse olmamasına rağmen, Discord'dan SS'ler alabliyor, Forum hesabına kayıtlı Discord hesabı Vice DC'de yok, Özellikle bizim birlikteki'lere şikayet açıyor.  Eğer derse ben multi değilim SS'i kimden aldığını kanıtlasın.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

https://hizliresim.com/k7oqx4t

Yok, yetkililer baksın
Tamam.   :D

Ek açıklamalar(varsa): İP KONTROLÜ YAPILSIN, ÇOK SÜPHE UYANDIRICI BİR KULLANICI.

#1 - 07.12.2025 22:06
Kardeşim senin kafan yerinde mi? Sunduğun kanıta bakar mısın bi?  :D
Discord'a daha dikkatli bakmıyorsunuz demekki kardeşim? Hayatımda hiç böyle saçma bir şikayet görmemiştim.
« Son Düzenleme: 07.12.2025 22:08 Romorless »

#2 - 07.12.2025 22:19
Buraya güzel bak kardeşim. F.EsokaSH isimli kişi benim. Peki sizin birlik discordundaki Ferdinand Crawford isimli arkadaş niye sizin birlik discordunuzda bunu bize açıklayın?
Spoiler: GösterGizle

Vice Fire Medical Department üyesi olan bir oyuncu niye sizin birlik discordunuzda? @Elynn 
@VERBAKİMAKDO Bunu bana açıklayın o halde.

#3 - 07.12.2025 22:54
O beni bağlamaz, incelensin bu çocuk...

#4 - 07.12.2025 22:57
O beni bağlamaz, incelensin bu çocuk...
Daha net bir kanıt sunarsan anlayacağım gülüm. Seni bu şikayetinle kaale almıyorum. Sonuçlanabilir @Elynn

#5 - 21.12.2025 10:37
@ROQXY Kanıtlarınızı yenileyin.

#6 - 21.12.2025 11:33
Bilgisayarım sıfırlandı kanıtlarım artık yok.

#7 - 22.12.2025 02:49
Kanıtlar yetersiz. K&A