Merhabalar, arkadaşın attığı kanıt doğrudur. Sadece bir seferliğe mahsus böyle bir şey yazdım bunun için üzgünüm.
Sanırım arkadaşın istediği olmadığı için bu şikayeti açmış olsa gerek, biz PD oyuncuları olarak illegallere elimizden geldiği kadarıyla rol imkanı sunuyoruz. Kişi bölgedeki mavi araçta silah olduğunu söylüyor İC'de fakat bizler karşı tarafın oyun zevki bozulmaması adına aracı tabiki aramadık bilerek. Çünkü ihbarı yapan kişi ''İllegal bir karakter yönetiyor'' bu sebepten ötürüde b üzerinden böyle bir soru yönelttim, fakat devamlılığını sürdürmedim.
Arkadaşa PD'e sığınmaktan şikayet açıldığı için sanırım bu şekilde karşılık vermek istemiş, en doğal hakkı sorun yok,
ama PD ile ilgili bir şikayet değil oyuncu şikayeti oluşturması gerekirdi diye biliyorum.Tekrardan özür diliyorum, kasıtlı bir b bölme veya direttiğim bir durum olmadı. Hatamında farkındayım.
Normalde ihbarları bu şekilde dışarıya çıkartmıyoruz diye biliyorum, fakat kendimi savunmak adına paylaşmak için affınıza sığınıyorum.https://prnt.sc/aCfHmz9iTrXZ