Konu: Jane Flatcher - Aktif VCPD rolunde Q, Simon_Gelashvili(Bunny)  (Okunma sayısı 155 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 10.12.2025 20:49

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jane Flatcher @Relaxsal Simon_Gelashvili @MATTY-Cash  @Relaxsal

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Adam Rockfield @Ustaoglu

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: videoda bulunmakta, bugun.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:(Jane Flatcher)Aktif VCPD rolunde Q - Simon_Gelashvili(Bunny Hop)

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi elinde Deagle marka silahla görüldü ardından telsizden bildirildiğinde intenior içine giriş sağladı, ve orada Q attı aralarda ismine baktım oyuna giriş sağlamıştı, içeriye girdiğimizdede yoktu zaten bariz oyundan çıkış sağlamıştı. Simon_Gelashvili ; Videonun 15. saniyesinden itibaren Bunny yaparak ilerliyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Kişinin rastladığım ve rolunde bulundugum 2. PD rolunde q atışı deagle marka silahı silinmiyor ve kişi her seferinde böyle davranışlar sergiliyor. Kişinin silahının silinmesini arz ediyorum, yüksek ihtimal başkasına vericek takip edilmesini istiyorum yoksa bu davranışlarına devam edicek.

« Son Düzenleme: 10.12.2025 20:55 roman »

#1 - 11.12.2025 07:21
Şahitliğimi doğruluyorum.

#2 - 11.12.2025 13:52
Arkadaş silahını arkadaşına verip teslim olmuş PD'ye, şikayette bulundugum ek açıklama kısmının dikkate alınmasını rica ediyorum.

#3 - 13.12.2025 18:37
İnceleniyor.