Konu: Jackie_Gallino - İllegal kural ihlali.  (Okunma sayısı 104 defa)

1 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 13.12.2025 00:59

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jackie_Gallino @SEFABOSS

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 13.12.2025 00:21

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: İllegal kural ihlali.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: İllegal kural ihlali.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/e35dlyq - https://hizliresim.com/qw8jvg0

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaş sivil, ceza alsın.

#1 - 13.12.2025 01:05
İyi geceler. Jackie Gallino karakterimin Cordizelli birliğinde rol yaptığını herkes bilir, bunu ekran görüntüleri ile de destekleyebilirim. Sistemselde neden olmadığımı bilmiyorum, herhangi bir şekilde birlikten çıkma söz konusu yok, bug veya başka bir şey olarak düşünüyorum. Sonuçlanabilir.

#2 - 13.12.2025 01:09
Savunma yapıldıysa sonuçlanabilir.

#3 - 13.12.2025 12:29
Merhabalar, tekrar bir şey eklemek istiyorum.

Olay yaşandığında Manifesto’nun sizlere verdiği illegal yasağı hala bitmemiş görünüyor, buna rağmen hırsızlığa uğruyorum. Üstelik sunucunun yarısından fazlasının katıldığı bir etkinlik işletmesinin otoparkında onlarca lüks araba varken benim karakterimin arabasını çalmaya çalışmalarınıda bilerek yapılmış olarak ön görüyorum. Diyebilirsiniz ki, illegal yasağı kuralı devam ediyorsa sen neden karşılık verdin? Rolde birden fazla kez araba benim, in dememe rağmen ikazlarımı dikkate almayan kişiye mermi patlatmak en doğal hakkım. Aracın benim olduğunu söylediğim, uyarılarda bulunduğum arkadaşın ekran görüntülerinde de mevcut.
« Son Düzenleme: 13.12.2025 12:32 SEFABOSS »

#4 - 13.12.2025 12:52

Olay yaşandığında Manifesto’nun sizlere verdiği illegal yasağı hala bitmemiş görünüyor, buna rağmen hırsızlığa uğruyorum. Üstelik sunucunun yarısından fazlasının katıldığı bir etkinlik işletmesinin otoparkında onlarca lüks araba varken benim karakterimin arabasını çalmaya çalışmalarınıda bilerek yapılmış olarak ön görüyorum. Diyebilirsiniz ki, illegal yasağı kuralı devam ediyorsa sen neden karşılık verdin? Rolde birden fazla kez araba benim, in dememe rağmen ikazlarımı dikkate almayan kişiye mermi patlatmak en doğal hakkım. Aracın benim olduğunu söylediğim, uyarılarda bulunduğum arkadaşın ekran görüntülerinde de mevcut.
Sana karşı herhangi bir illegal rol yapılmadı. Düzkontak yapılırken araçtan inilmiyor, inmemi beklemeden ateş edip düştün. Algı yaratmada sonuçlansın.
« Son Düzenleme: 13.12.2025 12:54 marque37 »

#5 - 13.12.2025 13:25

Sana karşı herhangi bir illegal rol yapılmadı. Düzkontak yapılırken araçtan inilmiyor, inmemi beklemeden ateş edip düştün. Algı yaratmada sonuçlansın.
Rolde cevap vermemek yerine cevap verebilirdin. Sana açtığın her şikayette üslubumu bozmamaya çalışıyorum. Algı yaratan sensin birader, her şikayette mağduru oynamayı bırak.

#6 - 13.12.2025 18:14
Jack Gallino karakterinin sistemsel olarak birlikte olmadığı görülüyor, İllegal Kural İhlali kapsamında cezalandırılacak.