Konu: Elian Alvizo, Maskeli-59975 - Hile kullanımı  (Okunma sayısı 210 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 07.12.2025 23:39
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Elian Alvizo , https://samp.vice-rp.com/forum/panel?arama=Elian_Alvizo
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @LaQuan_Lee @Roqxy_Lynelle
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 07/12/2025 22:38

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Hile Kullanımı

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şahıs 07/12/2025 22:38 saatlerinde bizim sokağımızda gelip bizimle alaylı ve laylaylom IC olarak konuşuyordu. Daha sonra küfürleşme ve ateşleme oldu. Şahısa yaklaşık 3-4 defa Deagle sıkmama rağmen yaralıya düşmedi. Daha sonra motorla kaçarken düştü, uzağa kaçtı. İkimiz çatışmaya girdik adam bana baktığı her saniye uzaktan sadece HS atarak düşürdü. Normal olduğunu sanmıyorum. Arkadaşlar da düşürdüğünü söyledi ve tekrar dirildiğini belirttiler.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Chatlog'u yetkili kadrosunda bulunduğum için veremiyorum, ama konuşmaları kendi asi chatlogumdan saati saatine yazabilirim. Gereğinin yapılmasını arz ederim.

#1 - 07.12.2025 23:48
şahitliğimi onaylıyorum

#2 - 08.12.2025 00:59
şahitliğimi onaylıyorum.

#3 - 08.12.2025 18:41
Bana 3-4 defa hit attığının kayıtını buraya at o halde sözlü iddia atmayın, ayrıca arkadaşlarınında ölüp dirildiğime dair net bir kanıt atmasını istiyorum.
Ayrıca şikayetini destekleyen video kayıdın varsa atabilirsin o mesafeden gayet sana rahatlıkla "hs" atmam mümkündür. Dediğim gibi video kaydın varsa sunabilirsin.

#4 - 08.12.2025 19:05
Öncelikle kırpılmış ss ve video kanıt niteliği taşımıyor, biz yine de savunmamızı yapalım. İstersen yetkili ol. Adamın hs atması normal değil mi? Ve zaten yerdeyken de vuruyor kafana; bu da normal bir şey veya oynamış da olabilirsin fotoğrafla. Çünkü bizim birliğimizde verdiğimiz silahı alıp kayıplara karışan bir adamsın; sana neden güvenelim? Video varsa daha güzel olur çünkü böyle bir hile şikâyeti mi olur? Attığı tek ss’le adamın emeğini sildirtmeye çalışıyorsun, saçma.

#5 - 08.12.2025 20:00
Madem yalan bir savunma gerçekleştirdiler, gerçekleri ortaya dökelim şöyle :) Şahıs bugün Discord'uma gelip benden şikayeti çekmemi isterken herşey normaldi, çekmeyeceğimi söyleyince uydurma savunmalara yönelmişler belliki. Arkadaşına hesap vermesi zaten bir ihlal söz konusu, onun haricinde hile kullanılarak troll yapılıyor.

Kanıtlar:

Böyle bir durum yaşanacağını bildiğim için herşeyin teyiti kanıtlarda bulunmaktadır. Gereğinin yapılmasını arz ederim.
« Son Düzenleme: 08.12.2025 20:10 Kreuzberg01 »

#6 - 08.12.2025 20:02
Birde ayriyeten 3. şahıs olaydan bağımsız birisi neden şikayete karışıyor anlamış değilim, sanırım hesabını verdiği arkadaş kendi forumuyla yanıt vermek istemiş :)

#7 - 08.12.2025 20:04
Discord kanıt niteliği taşımıyor kardeşim, ayrıca o ben değilim tamam mı?
Ne zamandan beri yetkililer oyuncularla konuşmaya gidiyor? Tezgah kurmaya gidiyor? @Sylas
« Son Düzenleme: 08.12.2025 20:36 Ountex »

#8 - 08.12.2025 20:48
Kanıtların devamı gelecektir, beklemede kalınabilir.

#9 - 09.12.2025 00:56
Yasaklandı.