Konu: [02.12.2025] ESP şikayeti.  (Okunma sayısı 120 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 02.12.2025 00:25
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @the best of world cr7
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Vice Mahkemesi
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 02.12.2025

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Selamlar, duş almaya gittim sakin rol dönmeyen bir alanda motorumu bıraktım ve AFK attım. Duştan çıktım oyuna döndüm ne var ne yok diye birden önümde belirdi ESP ile gelmiş maskeliyim beni vurdu. Daha sonra geldi ve maskemi çıkarttı neye göre beni vuruyor? Maske takılı boşunamı 700₺ verdim maskeye @Manifesto ???
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Ceza almasını istiyorum.

#1 - 02.12.2025 19:55
Merhaba, iyi akşamlar.
Rol dönmeyen bir ortamda afk attığından bahsetmişsin dostum. Şöyle bir durum var, Cordizelli mürettebatı ve Crenshaw'da faaliyet gösteren çetecilerle aktif bir savaş döneminde. Bu sebep vasıtasıyla hood basıldı ve oradaki çeteye yakın isimler ve şüphede kaldığımız herkes bizim için tehdit unsuruydu. Ki sende bu bölgede maske takılı şekilde takıldığın için bizim için bizzat bir tehlike unsuruydun. Bu vasıtayla vurulmuş oldun. Vurulduğun yerde açık bir yer yani Esp vs. 3.parti yazılımlardan bahsetmişsin yok yere günahımızı alıyorsun dostum. Savunmam bu şekilde, sonuçlanabilir.

Bölgede bir baskın durumu olduğuna dair kanıt;
Spoiler: GösterGizle

#2 - 20.12.2025 01:41
Savunma yeterli.