Konu: Rocco_Schillaci  (Okunma sayısı 157 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 01.12.2025 14:14

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Rocco Schillaci @karizmatik devrimci

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Mazzarovic

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
İllegal karakterin, kolluk kuvvetlerine sığınması.
İllegal bir birlik üyesi, başka bir illegal birlik üyesini rol dahilinde polise ihbar edemez. Bununla alakalı roller yapamaz.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:
PD aracının unmarked olup, üniforma ile gezmemesine rağmen üstünde yazan yazıyla hareket eden bir şahsiyet. Metagaming üzerinden değerlendirilebilir.

Little Italy kilisesinden çıktıktan sonra takibe almaya başladık, sıkacağımız sırada da yolunda giderken pd aracını görüp, (PD nametag'ı üzerinden polis olduğunu anlaması ayrı bir ihlal durumu.) geriye giderek kolluk kuvvetlerine sığınıyor.. Bilhassa, illegal bir karakter kolluk kuvvetine sığınıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): korkmamalısın.
« Son Düzenleme: 01.12.2025 14:32 ennesyri »

#1 - 01.12.2025 14:57
merhaba, videonun başında sol tarafa bakınca giden polis aracını görüyoruz. ayrıca orada sola dönmek hatalı yol kullanımı oluyor. ben de sağa döndüm. sağa dönmek zorundayız doğru yol için. sağda da başka bir polis aracı var.

yani ben sola dönüp hatalı yol kullansaydım eğer o videonun başındaki devriye aracını takip etti diyecektiniz. ayrıca sola dönüp devam edince market caddesi ve polis devriyesi aracında kalıyorum. güvenli bölge ve polis devriye aracı arasında kalıyorum.

sağa dönünce de başka bir polis aracı var. özetle sol tarafta ve sağ tarafta polis aracı var. bir taraf market caddesine, diğer little italy'e çıkıyor. sola dönsem de, sağa dönsem de polis araçlarına yakın oluyorum.

videoyu indirdim kırpma veya montaj yapma diye.

soldan geçen polis aracını kırmızı kutucuğa aldım. zaten videoda görürsünüz. iyi günler.

#2 - 01.12.2025 15:01
merhaba, videonun başında sol tarafa bakınca giden polis aracını görüyoruz. ayrıca orada sola dönmek hatalı yol kullanımı oluyor. ben de sağa döndüm. sağa dönmek zorundayız doğru yol için. sağda da başka bir polis aracı var.

yani ben sola dönüp hatalı yol kullansaydım eğer o videonun başındaki devriye aracını takip etti diyecektiniz. ayrıca sola dönüp devam edince market caddesi ve polis devriyesi aracında kalıyorum. güvenli bölge ve polis devriye aracı arasında kalıyorum.

sağa dönünce de başka bir polis aracı var. özetle sol tarafta ve sağ tarafta polis aracı var. bir taraf market caddesine, diğer little italy'e çıkıyor. sola dönsem de, sağa dönsem de polis araçlarına yakın oluyorum.

videoyu indirdim kırpma veya montaj yapma diye.

soldan geçen polis aracını kırmızı kutucuğa aldım. zaten videoda görürsünüz. iyi günler.

ne anlatıyorsun, anlamış değilim. Yok sola donecektim, kendimi karambole attım şey yaptım... oyuncu, sana denilen unmarked polis aracının yanında durman, oradan ayrılmaman. Ek bir yazı olaraktan; unmarked aracının içindeki de sivil kıyafetli, isimdeki polis yazısına bakaraktan polise sığınman.

#3 - 01.12.2025 15:20
Altimdaki arac 20k'lik regina, cok yavas araba. Arkamdan gelen hidrolu hizli araca yol verdim. Hizlica basip gitsin diye. Eger yol vermeyip devam etseydim. Aracin yavasligini, benim yavas surusum olarak bahane edip, "arac icinden silahlarimiz gorundu", polis silahimiza el koydu diyecektin. Orada size iyilik yaptim hizlica basip gidin diye. Sonra oyuncu sikayetlerinde "silahimiz gitti iade istiyoruz" diyip butun gun beni ugrastiracaktiniz.

#4 - 01.12.2025 16:05
Merhaba, video bana ait. Kısacası arkadaş vurulacağını anlayınca polisin önünde bekleyip kıpırdamıyor. Videonun sonunda bu gayet açık, araba yavaş olsa bile azıcık hareket eder, beklediği çok bariz. Düz yolda gitmektense polis aracının önüne manevra yaparak beklemesi olayı açığa çıkarıyor zaten.

#5 - 01.12.2025 16:19
Sola gitsem polis aracini takip etti diyeceksiniz veya guvenli bolgeye gitti diyeceksiniz. Cunku market caddesine cikiyor. saga gittik ayni seyi dediniz. Konum, zaman ve vaziyet geregi sola/saga gitsem polis ve guvenli bolge arasinda kaliyorum. Kiliseden ciktiktan sonra konum geregi guvenli bolgelere cok yakin oluyorsun.

Isiniz gucunuz karizmatik devrimci'ye nasil ceza aldiririz olmus

#6 - 02.12.2025 23:10
Merhaba, şikayet incelendi.

'' @karizmatik devrimci videonun başında sol tarafa bakınca giden polis aracını görüyoruz. ayrıca orada sola dönmek hatalı yol kullanımı oluyor. ben de sağa döndüm. sağa dönmek zorundayız doğru yol için. sağda da başka bir polis aracı var. ''

Savunma geçerli.