Konu: Juan Shaabaz FearRP + Car DM + Yaralı Kural ihlali  (Okunma sayısı 127 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 30.11.2025 10:57

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Juan Shaabaz/ @wandex

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 10:40

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: CAR DM + FEAR RP + YARALI KURAL İHLALİ

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şahıs'ı defalarca dövmeme rağmen bir acı belirtisi göstermeyerek "Aynen" demesi, ekstra olarak rol bitimine yakın beni araç ile ezmesi kabul edilemez bir durumdur.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
https://hizliresim.com/7xh0wfu

Ek açıklamalar(varsa): Selamlar, iyi forumlar herkese. 410 Piru Street Bloods ile aktif olarak savaştayız.

« Son Düzenleme: 30.11.2025 11:00 CigARAm »

#1 - 30.11.2025 11:35
Herkese iyi forumlar, yolun ortasında dönen bir çatışmaya sonradan dahil oluyorsun üstelik bunu korkmadan yapıyorsun, bana vurduğun süre zarfında baygın durumdayım ve sen mermi yarası almış birini döverek ayıltabileceğini zannediyorsun ve bunu yapıyorsun NONRP değil mi? Üstelik /me'den yol dar olduğu için gazı kökleyip geçiyorum ve seni ezme emoteside veriyorum, savaşı başlatan rolun ssinide gönder buraya her yere savaştayız diye yalan söylemektense doğru dürüst cevaplar verin, adminleri kandırmayın. Savaşta olduğumuzu ben dahil hiç bir birlik üyesi bilmiyor. Bu rolde bir hatam olduğunu düşünmüyorum, Diego karakteri mermi yarası almış birini tokatla ayıltığı, savaşta olmadığımız halde admin kandırmaya çalıştığı için bu gibi sebeplerden ceza almasını talep ediyorum.
« Son Düzenleme: 30.11.2025 11:37 wandex »

#2 - 30.11.2025 12:04
Sonuçlanabilir.

#3 - 03.12.2025 04:34
Karakterin yaralı durumda olduğunu kendinizde söylemişsiniz, bu tip agresif bir rol yapamazsınız. Ceza verilecek.