Konu: [30.11.2025 - Lazarious_Dim] ESC Bug + Car Ramming  (Okunma sayısı 81 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 30.11.2025 19:20

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Lazarious_Dim & @spazimmdevil

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 30.11.2025

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Bug Abuse
Car Ramming

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Köprüde giderken Lazarious Dim adlı karakterin kullanmış olduğu aracı sollamak istedim, nitro açıp gaza bastım kendisi mouse orta tuşuyla arkaya bakıp muhtemelen geldiğimi görüp kasıtlı bir şekilde önüme kırdı. Devamında ise aracımı tamir edip kendisiyle bunu neden yaptığı ile ilgili role girmek istedim, kendisini east beach tarafında gördüm ve takip etmeye başladım. Bir anda ESC bug yaparak aracımı ve kendi aracını kullanılamaz hale getirdi.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Car Ramming:
Spoiler: GösterGizle

ESC Bug:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Cezalandırılsın.

#1 - 30.11.2025 19:53
Esc bug yapmadım, oyunum drop yedi. Bu zaten sıklıkla oluyor esc bug yapsam orda seninle role girmezdim direk uzaklaşırdım
Car ramming konusunda ise q-e tuşlarına aynı anda basıp arkama bakıyordum ters olunca sağın solun değişiyor biliyorsun sola kırıp fren yapıcaktım ki yönler değişmesinden ötürü diğer tarafa kırdım rahatsızlık verdiysem özür dilerim.

#2 - 03.12.2025 04:47
Maalesef her şey bu kadar basit üst üste gelemez ya da tesadüf olamaz. Lazarious karakteri Car Ramming kapsamında ceza alacak.