Konu: Ignacio Herrera - Non-RP - Refuse-RP - YKİ - BKİ  (Okunma sayısı 190 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 26.11.2025 17:52

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ignacio Herrera @bSwoxy

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Joe Gallo @tiphied John Avelino @christiandior Richard Caporalli @the hasaninho

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 26/11/2025 15.06

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Non-RP - Refuse-RP - YKİ - BKİ

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş silahla vurulmasına rağmen, ayaklanıp arabaya binip kaçıyor. Artı birliği olmamasına rağmen savaşa dahil oluyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Arkadaşın birliği olmamasına rağmen savaşa dahil olmasına dair kanıtlar;

Ek açıklamalar(varsa): yok

« Son Düzenleme: 26.11.2025 18:28 diawind »

#1 - 26.11.2025 18:10
şahitliğimi onaylıyorum

#2 - 26.11.2025 19:01
İlk öncelikle birliğin üst rütbelileri, beni yanlışlıkla birlikten atmıştır. Bunu kendileride fark etmemiş şuanki profilimi almak yerine çatışırkenki profilimin ss'ini alsaydın daha mutlu olurdum. Birlikte daha önce bulunduğumun kanıtı var sorun yok hem sizin hilelerinizi köklediğiniz wallshot açtığınız bi savaşa girmezdim emin ol :D RK YKİ ye gelicek olursak gelip sıkıp sıkıp duran kişiler sizlersiniz, şüphen olmasın her türlü kanıtım var birazdan elinize gelir :D

#3 - 26.11.2025 19:03
İlk öncelikle birliğin üst rütbelileri, beni yanlışlıkla birlikten atmıştır. Bunu kendileride fark etmemiş şuanki profilimi almak yerine çatışırkenki profilimin ss'ini alsaydın daha mutlu olurdum. Birlikte daha önce bulunduğumun kanıtı var sorun yok hem sizin hilelerinizi köklediğiniz wallshot açtığınız bi savaşa girmezdim emin ol :D RK YKİ ye gelicek olursak gelip sıkıp sıkıp duran kişiler sizlersiniz, şüphen olmasın her türlü kanıtım var birazdan elinize gelir :D
ilk öncelikle çatışırkenki profilini neden ss alayım  :D daha önce kanıtı varsa at  :D hilelerimizin wallshotlarımızın kanıtı varsada at  :D tüm kanıtlarını bekliyorum  :D

#4 - 26.11.2025 19:04
Hem ben o çatışmada birlikteydim, sonra beni atmışlar yanlışlıkla sistemsel olarak. ve ben o çatışmada her türlü maskeliydim eğer ki sivil isem gelip bana dm atmış oluyorsunuz beni ic bi şekilde tanımadığını belirtmek isterim maskesiz gördüysenizde kanıtlarınız yollayın ona okey derim sorun yok.

#5 - 26.11.2025 19:20
Olay saatinde yaralı olmana rağmen ayağa kalkıp hiçbir şey olmamış gibi arabaya binip kaçman trajikomik.  :D Spoiler içindeki belirttiğim kural ihlali dikkate alınabilir.
Spoiler: GösterGizle

#6 - 27.11.2025 17:16
Karakter cezalandırılacak.