Konu: Bariz hile kullanımı(Slient WallShot, 3.party script yazılım) Quashara_Sharondas  (Okunma sayısı 290 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 20.11.2025 01:30
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Quashara_Sharondas @Carl_Green @Vice Roleplay
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Vice Mahkemesi
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 20.11.2025

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bariz hile kullanıyor, ağacın arkasından adam beni vuruyor şikayete geçerli bir kanıt ile savunma yapılmazsa yapılan yorumların geçersiz sayılmasını talep ediyorum. Çok açık bir şekilde Wallshot ile beni vuruyor
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):Bariz hile kullanıyor, ağacın arkasından adam beni vuruyor şikayete geçerli bir kanıt ile savunma yapılmazsa yapılan yorumların geçersiz sayılmasını talep ediyorum. Çok açık bir şekilde Wallshot ile beni vuruyor

#1 - 20.11.2025 01:58
İyi akşamlar, benim oyunumda sen ağacın arkasında değildin. Hadi ağacın arkasındasın diyelim, ağacın yanına sıkıyorum pompalı olduğu için mermilerin sana gelmesi normal. Sizde aynı konumda bunu deneyebilirsiniz. şikayeti açma sebebin bile çok saçma, yıllardır bu oyunu oynuyorum ilk defa böyle bir şeyden şikayet yedim. ''hile olduğun bariz bir şekilde ortada'' demişsin. Oyun hakkında fazla bilgin yok sanırım

#2 - 20.11.2025 02:05

ss aldığım yer videoda gözüküyor, senin attığın videoda mermi ağacın içinden geliyor. Benim attığım görselde ise direk sana mermi geliyor ağaç falan yok, wallshot kısmını geç kanka. Silent demişsin zaten sunucuda anticheat var nasıl hile sokayım? Videoda silentlik bir durum göremedim eğer varsada tamamen hitbox problemidir.

#3 - 20.11.2025 03:40
Memrilerin attığın yer ile bana gelmesi canımın gitmesi hiç normal değil, Videoda ağaca sıktığın net bir şekilde gozukuyor yaralı dustugum yer ile alakası yok, Böyle bir şikayet yiyiceğini bildiğin için zaten en son 1 kere sıkarak ss alıyorsun. Videomda belli oluyor düştüğümde bir kere sıkıyorsun bilerek. Mermi ağacın üstüne gidiyor, fakat canım gidiyor.
« Son Düzenleme: 20.11.2025 05:22 baboli167 »

#4 - 20.11.2025 09:43
gülüm bak ben sana ne diyorum, benim oyunumda ağacın arkasında değildin. 2 kere shotgunla sıktım sana animin bozulduktan sonra haraketsiz durdun ekranımda. silent diyorsun, silentlik bir şey göremiyorum en başta 1 hit kaçırıyorum zaten. shotgun dediğin silah boncuk atmıyor, ya da su tabancası değil. tertemiz video. ss alma konusuna gelirsek, sadece senin ssini değil düşürdüğüm tüm pdlerin ss ini aldım kanka. o an direk pdlerle savaştaydık söylediğin şeyi hiç düşünmedim, kendi kendine kafanda birşeyler kuruyorsun, alakası yok. hadi diyelim ki bilerek ss aldım, o zaman neden benim oyunumda ağacın arkasında değilsin? senin kayıdındaki son sıktığım yer ile, benim ss'i karşılaştırırsak ne demek istediğimi anlayacaksınız. hemen düştükten sonra şikayet açmanızın bir manası yok, her zaman siz adamları düşüreceksiniz diye bir şey yok kanka
« Son Düzenleme: 20.11.2025 12:42 Carl_Green »

#5 - 20.11.2025 19:32
*Her zaman düştüğünüzde şikayet açmanıza gerek yok*  Kanka iyi misin sen? kendi kafana göre random birşeyler söyleyip duruyorsun. Sence benim videomda yaptığın normal bir şey mi? ağacın arkasından vuruyorsun bu durumda sana açmıyayımda kime açayım?

#6 - 20.11.2025 20:21
Beni orada düşürseydin açacağını pek zannetmiyorum, o videoda da zaten hiç birşey yok gayet temiz video. shotgun silahı deagle veya farklı bir silaha benzemez, mermileri saçarak atar. Savunmamı yaptım sonuçlanabilir

#7 - 24.11.2025 20:34
Birşey çıkmaz bu şikayetten, kardeşim hakkını vermiş.

#8 - 26.11.2025 22:15
Şikayet reddedildi. Savunma geçerli.