Konu: Maske_27851 3.parti yazılım  (Okunma sayısı 470 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 19.10.2025 02:11
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maske_27851
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Vice Mahkemesi
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 19.10.2025 00:21

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:Aim aldığı gibi sıkıyor, mermileri isabetli bir şekilde yön değiştirmeden kafa bölgesinden ayrılmıyor.

Ek açıklamalar(varsa:) Yasaklansın
« Son Düzenleme: 19.10.2025 04:00 gariban »

#1 - 19.10.2025 13:43
sadece sol tık basarsan mermiler düz gider, ben de öyle yaptım. zaten dibimde olduğun için de mermileri tutturmam zor olmaması gerek  :D

#2 - 19.10.2025 13:54
tamam bir dahakine biraz kısarak sol tıka bas o zaman

#3 - 22.10.2025 00:52
İyi günler, arkadaşımız 175 canı olan arkadaşımızı yaklaşık 4 saniye gibi bir sürede tüm mermileri kafaya isabet etmesi suretiyle öldürdü. AK47'nin mermilerinin ne kadar sektiğini, dağıldığını herkes bilir. O mesafede belki evet mermiler isabet ederdi, recoil alanında kalırdı fakat tüm mermiler kafaya gelemezdi. Ayrıca başka yere doğru ateş ediyor ve yine mermiler kafamızda kalıyor. Burada bariz şekilde silent ve no spread var, bunun yanı sıra videoda gözüktüğü üzere arkadaşımıza deagle ile 3 hit atıyoruz ve hiçbirinden stun yemiyor. Stun yememesi bir yana taramayı sürdürüyor ve öldürüyor. Burada hile kullanımızı bariz bir şekilde bulunuyor, şikayete sampın fiziklerinden ve hilelerden anlayan bir kişinin bakmasını özellikle rica ediyorum. Eğer yetkili isterse aynı sahneyi bizzat canlandırır ve buraya gönderebilirim.

#4 - 22.10.2025 15:00
https://samp.vice-rp.com/forum/index.php?topic=178002.0
şikayetteki videoya bakarsan mermilerin nasıl gittiğini görürsün, bu şikayetten ban yememişse benim mermilerimin de böyle gitmesi gayet normal değil mi??  :garip:

#5 - 28.10.2025 01:08
https://streamable.com/sg60p3

daha da bir şey atmama gerek olduğunu düşünmüyorum. aim almadan, sadece left click basarsan ak dahil hiçbir silahın mermisi sekmez. antistun konusuna gelecek olursak; samp gibi multiplayer, deathmatch için ayarlanmamış bir oyunda antistun mekaniği çok da iyi çalışmıyor. bu oyun singleplayer üzerine yapıldığını tartışmamıza gerek dahi yok. bu sebepten ötürü de her deagle mermisi stun yedirmez, -yedirse bile bazen karşı tarafın stuna girdiği gözükmüyor-. videonda da framerate kullandığını fark ettim, bunun için de ayrıca şikayet oluşturacağım

#6 - 28.11.2025 23:20
Şikayet gözden geçirildi.

Savunmalar geçerli. KK