@akaSyndicate 24 saat içerisinde savunmanızı iletin.
Sakin, savunmamı yapacağım. Şikayet atıldıktan 10 dakika sonra bu iletiyi atman biraz garip.
Her şey savunma videomda göründüğü gibi, vurulduktan sonra yaralı buguna düşüyorum ve etrafımdaki her şey kayboluyor, sadece kişiler ve araçlar görünüyor. Chatloga emoteler, yazılanlar bile düşmüyor. Böyle bir durumdayken role uyamam, rolü görmüyorum çünkü.
Bahsi geçen şikayetteki videodaki saat ve tarihle, videomdaki saat ve tarihler birbirini karşılıyor hatta benim videom daha uzun, /q atma gibi bir durum söz konusu değil belki arkadaşların oyununda da görünmemiş olabilirim fakat videolarında da öyle bir durum görünmüyor.
Yukarıdaki videoda, chatloga bakarsak oyuna sonradan girmişim gibi görünüyor. Onunda açıklamasını yapıyorum;
Savunma videomun en başında oyuna çıkıp girmemin sebebi de bugdan kurtulmayı denemekti, aşağıda bıraktığım videoda da o zaman için oyundan çıkışımı ve oyuna girişimi, ilk deneyişimde başarısız oluşumu ve sonrasında tekrardan oyuna girişimi gösteriyorum.
Oyundan çıkışım ve tekrardan oyuna girişim: GösterGizle /q bastı durumuna düşmemek için yukarıdaki videoda ne kadar hızlı hareket ettiğimide görebilirsiniz...
Savunmam bu kadar, sonuçlanabilir.