Konu: Matthias Kirchhof - @akaSyndicate  (Okunma sayısı 161 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 25.11.2025 00:51

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Matthias_Kirchhof - @akaSyndicate

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Castucci birliği

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3.10. Refuse RP: Birlikler ya da oyuncular arası agresif rollerde, karşı tarafla etkileşim halindeyken role girmemek adına bağlantı koparmak ya da çıkış yapmak kabul edilmeyen davranışlar arasındadır. İhlalin gerçekleşmesi durumunda ceza olarak hapis işlemi, sık sık tekrarlanması durumunda ise yasaklama işlemi uygulanır. Rolden kaçmak için üçüncü parti yazılım ya da sistem açığı kullanılması durumunda 8.2. kuralı, kolluk kuvvetlerine karşı bu ihlal gerçekleştiğinde ise  13.3. ve alt maddeleri işleme alınır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Savaşın ortasında düşmüş olan Matthias karakterini helikoptere bindirme rolü yapıyorum. Role uymayıp helikoptere binmiyor. Videonun kırk beşinci (00.45) saniyesinde hareket ediyor. Ama helikoptere binmemeyi sürdürüyor. Olayın devamında da quit atıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): gereği yapılsın teşekkürler

#1 - 25.11.2025 01:18
@akaSyndicate 24 saat içerisinde savunmanızı iletin.

#2 - 25.11.2025 14:46
Alıntı
@akaSyndicate 24 saat içerisinde savunmanızı iletin.

Sakin, savunmamı yapacağım. Şikayet atıldıktan 10 dakika sonra bu iletiyi atman biraz garip.

Savunma Video Kaydım: GösterGizle

Her şey savunma videomda göründüğü gibi, vurulduktan sonra yaralı buguna düşüyorum ve etrafımdaki her şey kayboluyor, sadece kişiler ve araçlar görünüyor. Chatloga emoteler, yazılanlar bile düşmüyor. Böyle bir durumdayken role uyamam, rolü görmüyorum çünkü.

Bahsi geçen şikayetteki videodaki saat ve tarihle, videomdaki saat ve tarihler birbirini karşılıyor hatta benim videom daha uzun, /q atma gibi bir durum söz konusu değil belki arkadaşların oyununda da görünmemiş olabilirim fakat videolarında da öyle bir durum görünmüyor.

Yukarıdaki videoda, chatloga bakarsak oyuna sonradan girmişim gibi görünüyor. Onunda açıklamasını yapıyorum;

Savunma videomun en başında oyuna çıkıp girmemin sebebi de bugdan kurtulmayı denemekti, aşağıda bıraktığım videoda da o zaman için oyundan çıkışımı ve oyuna girişimi, ilk deneyişimde başarısız oluşumu ve sonrasında tekrardan oyuna girişimi gösteriyorum.

Oyundan çıkışım ve tekrardan oyuna girişim: GösterGizle

/q bastı durumuna düşmemek için yukarıdaki videoda ne kadar hızlı hareket ettiğimide görebilirsiniz...

Savunmam bu kadar, sonuçlanabilir.
« Son Düzenleme: 25.11.2025 18:34 akaSyndicate »

#3 - 25.11.2025 19:21
Savunma yeterli görüldü.