Konu: Raiden_Kobano Mix, IC OOC Karıştırma. [23.11.2025]  (Okunma sayısı 166 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 23.11.2025 19:54

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Raiden_Kobano @Loweqray

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Javier_Cortez

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 23.11.2025 19:30

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Mix, IC OOC karıştırma

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bu arkadaşla daha önce hiçbir rolde veya birşeyde denk gelmedim, chatbox'dan da anlaşılacağı üzere özellikle beni tanıyormuş gibi rol yapmaya çalışıyor ve bunun sonucu düşmanlık rolüne bağlayacak, arkadaş GBİ bölgede bana agresiflik yapabilmek için özellikle kural ihlali yapmaya çalışıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşın ceza alıp uyarılmasını istiyorum, daha temiz bir Vice mümkün.

« Son Düzenleme: 23.11.2025 20:02 hash »

#1 - 23.11.2025 21:05
Merhabalar dostum, öncelikle iyi günler dilerim. Bu rolde bulunduğum için sana ve yetkililere kısa bir açıklama yapmak isterim:
-Yukarıda söylediğine göre: " düşmanlık rolüne bağlayacak, arkadaş GBİ bölgede bana agresiflik yapabilmek için özellikle kural ihlali yapmaya çalışıyor." demişsin.
Bende bundan çıkarım yaprak konuşacağım.
1- Düşmanlık rolü yapmaya çalışılmadı, senin rol içinde "sırıtır, onlarla dalga geçer" gibi emoteların karakteri kışkırtabilir ve ters cevap verebilir.
2-" GBİ bölgede bana agresiflik yapabilmek için özellikle kural ihlali yapmaya çalışıyor." cümlesinde, ben şu güne kadar bir ihlal yapmaya çalışıp ban yiyen görmedim biraz net olursan daha doğru olur. Var mı yok mu? Öyle mi düşünüyorsun anlayalım yani.
Yazdıklarına cevabım bu kadar.

Ardından da şunu söylemek isterim Mix kısmını tam anlayamadım, benim için tekrar açıklayıcı şekilde yazarmısın. :)

#2 - 23.11.2025 21:11
Merhabalar ben burada tanışma ve sorgulama rolünün nasıl agresif rol olduğunu açıklamasını istiyorum arkadaşın herhangi bir küfür dahi etmemişim gördüğünüz üzere
burada agresif rol yok saldırı veya tehdit gibi.

Not: Lütfen kuralları ve rolü bilmiyen insanlar şikayet açmasın.

#3 - 24.11.2025 00:43
Üstelik burada bir mix falanda yok herhangi bir mix ile ilişkili bir kanıtı var ise atsın arkadaş tanışma rolüne gelen bir adam nasıl mix yapıyor anlamadım

Savunmam bitmiştir şikayet sonuçlanabilir.

#4 - 24.11.2025 01:19
Üstelik burada bir mix falanda yok herhangi bir mix ile ilişkili bir kanıtı var ise atsın arkadaş tanışma rolüne gelen bir adam nasıl mix yapıyor anlamadım

Savunmam bitmiştir şikayet sonuçlanabilir.
Tanışma rolüne gelen birinin böyle cümle yapıları kullanması, faaliyette olmayan bir dükkanının nerde olduğunu bile bilmesi rol dışıdır. Chatbox'da görüldüğü üzere, "Gel bizim mekanda konuşalım." cümleleri de OOC Kin'i ve yaptığınız mix'i belli ediyor, ne sen ne de bir arkadaşının benimle tanışma, görüşme rolü dahi yok.

#5 - 24.11.2025 18:58
Vay sen neymişsin be dostum cidden hayret ediyorum şuan. Akıllarımızı mı okudun ya!
1-"Tanışma rolüne gelen birinin böyle cümle yapıları kullanması," Gelip naber kanka, can kardeşim! diyecek halimiz yoktu ve senin de rol içerisinde tavırların bizden geride kalır değildi, niye bize burada tüm ssleri atmiyorsun emotelerini?
2-"faaliyette olmayan bir dükkanının nerde olduğunu bile bilmesi rol dışıdır." demişsin, biz senin dükkanının önünden geçip tabelasını göremez miyiz? Reklamlarını göremiyor muyuz sence?
3-"Chatbox'da görüldüğü üzere, "Gel bizim mekanda konuşalım." cümleleri de OOC Kin'i ve yaptığınız mix'i belli ediyor, " demişsin. Sana karakterimle gelip, "dostum fiyat bilgisi alacağız ve bunun üzerine düzenlemeler yapacağız" tarzında bir cümle kurdum, sen de sırıtır, alay eder. Diye emoteler atmaya devam ettin. Ayrıca konuşmanın nesi OOC Kin'e giriyor.
4-"ne sen ne de bir arkadaşının benimle tanışma, görüşme rolü dahi yok." Bu doğru, tanışmaya geldik zaten.

Olmayan şeyleri söyleyip duruyorsun, ne bir mix, ne bir kin var burada. Sen ters yaptın bizde agresif ne seni dövdük ne de vurduk, dediğin her şeye bir cevabım olacaktır. Bizi daha fazla uğraştırma artık.  ;)

#6 - 25.11.2025 19:39
Sorun görülmedi, sözlü atışma vs yaşamanız doğal durumlar. Bir mekanın olup olmamasını öğrenmek zor değil.

Savunma geçerli, şikayet reddedildi.