Vay sen neymişsin be dostum cidden hayret ediyorum şuan. Akıllarımızı mı okudun ya!
1-"Tanışma rolüne gelen birinin böyle cümle yapıları kullanması," Gelip naber kanka, can kardeşim! diyecek halimiz yoktu ve senin de rol içerisinde tavırların bizden geride kalır değildi, niye bize burada tüm ssleri atmiyorsun emotelerini?
2-"faaliyette olmayan bir dükkanının nerde olduğunu bile bilmesi rol dışıdır." demişsin, biz senin dükkanının önünden geçip tabelasını göremez miyiz? Reklamlarını göremiyor muyuz sence?
3-"Chatbox'da görüldüğü üzere, "Gel bizim mekanda konuşalım." cümleleri de OOC Kin'i ve yaptığınız mix'i belli ediyor, " demişsin. Sana karakterimle gelip, "dostum fiyat bilgisi alacağız ve bunun üzerine düzenlemeler yapacağız" tarzında bir cümle kurdum, sen de sırıtır, alay eder. Diye emoteler atmaya devam ettin. Ayrıca konuşmanın nesi OOC Kin'e giriyor.
4-"ne sen ne de bir arkadaşının benimle tanışma, görüşme rolü dahi yok." Bu doğru, tanışmaya geldik zaten.
Olmayan şeyleri söyleyip duruyorsun, ne bir mix, ne bir kin var burada. Sen ters yaptın bizde agresif ne seni dövdük ne de vurduk, dediğin her şeye bir cevabım olacaktır. Bizi daha fazla uğraştırma artık.