Sikilaçi, sokaktan gelmiş, uyuşturucu bağımlısı, yalancı ve ikiyüzlü bir karakterdi. Güçlüye yakın duran, çıkarı için arkadaşını satabilen, güven vermeyen bir lider profili çizdi. Kadın düşkünlüğü ve manipülatif tavırlarıyla, SAMP’ta alışılmış lider anlayışından uzak, karanlık ve sorunlu bir karakterdi.
Bu süreçte oluşumu büyük ölçüde tek başıma taşıdım. Elimden geldiğince tutarlı, keyifli bir RP çıkarmayı hedefledim ve karaktere tutarlı bir gelişim sundum. Sikilaçi’nin hikâyesi, sıfırdan başlayan bir yükselişi, gücün ve yanlış tercihlerin ardından kendi elleriyle gelen bir çöküşü ele aldı. Karakter; zaafları, hataları ve karanlık yönleriyle işlendi. Amaç, kusursuz bir lider değil; gerçekçi, sorunlu ve sonunda kendini batıran bir figür ortaya koymaktı. Klasik “hep kazanan” bir lider yerine, hataları olan ve bu hataların bedelini ödeyen bir karakter oynamak istedim. Sikilaçi’nin hikâyesi burada tamamlanmıştır.
Sevgili
@whal19ter 'a çok teşekkür ediyorum. En az benim kadar birliği düşündü ve harika rol SS'leriyle tanıtıma farklı bir hava kattı. Alttaki videonun da yaratıcısıdır kendisi. Emeğine sağlık, çok teşekkürler.
sonuna kadar izle. ((her şey planlıydı, bu videonun 1 ay öncesinden yapılması gibi))