Konu: Denver_Morcillo Hile şüphesi.  (Okunma sayısı 187 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 04.11.2025 04:44
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Denver_Morcillo @apezach
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Vice Mahkemesi
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 04.11.2025 03.49

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Hapishanede canım sıkılmış geziyordum, sonrasında videodaki kişi duvarlardan garip bir şekilde geçti ve ilgimi çekti daha öncede kapılardan geçilmediğini biliyordum denedim yapamadım sonrasında kaydımı yetkiliye gösterdim ve hile olduğunu şikayet açmamı söyledi buradayım olay bu şekilde kesintisiz bir şekilde videoyu aşşağıya bırakacağım.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle
Denildiği üzere hileyse, cezasını çekmesini istiyorum.

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 06.11.2025 19:24
 Ortada bir hile yok her şeye şikayet açmaya gerekte yok bence IC hapishane de o yerler eskiden açıktı fakat bazı oyuncularda bug olup kapalı gözükebiliyor. Dümdüz koşarak hiç birşeyin içerisinden geçemezsin zaten öyle bir hile yok.

#2 - 07.11.2025 12:46
Ortada bir hile yok her şeye şikayet açmaya gerekte yok bence IC hapishane de o yerler eskiden açıktı fakat bazı oyuncularda bug olup kapalı gözükebiliyor. Dümdüz koşarak hiç birşeyin içerisinden geçemezsin zaten öyle bir hile yok.
Yetkililer gerekli incelemeyi yapıp kararı bize açıklayacaktır, şahsen hata olduğunu zannetmiyorum.

#3 - 27.11.2025 01:22
Merhaba, karaktere işlem uygulandı.
KK