Konu: birden fazla kişi, birden fazla ihlal  (Okunma sayısı 186 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 20.11.2025 23:37

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: James Sabella, Roy Burke, Lucas Dillon, Dick Gravano @sledgehammer  @Junior3435 @_emre @sanchoo

Olaya dahil olan şahit karakter adı: ss

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı

İLLEGAL KURAL İHLALİ - Yeni açılan birliklere ilk 7 gün boyunca hiçbir şekilde agresif rol girişimi, haraç, savaş, baskın ve silahlı rollerle birlikte, söz olarak da baskı kurma işlemi yapılamaz. Aynı şekilde yeni açılan oluşumlar bu süreçte aynı tutumu diğer hiçbir birliğe karşı sergileyemez.

Retarted RP: Gerçek dışı yapılan abartı ve saçma rollere denir. Non RP ve Trolling arasında olan bir ihlal gibi değerlendirilir.

MG, Aktif rolde /q

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Castucci'nin Ssoyal Kulübü'nde gerçekleşti, L. Dillon'la aramız iyi değil ve o geldiğinde rolümü yapıp mekandan çıkarken James denen kişi agresif rol sergileyip üstüne alınıyor, L. Dillon'la aramın kötü olduğunu nereden biliyor? Biliyorsa da kanıtlamasını istiyorum.  Baştan başa gereksiz ve saçma rollerden ibaret. .

Hooduma geldiler, gidecekleri esnada D. Gravano ateş açtı, karşılık verdim ve düşürdüm ve sonrasında q attı. R20 olması lazım.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Oluşum şikayeti olarak açmıştım, sonrasında şikayet düştüğü için ve birlik lideri birkaç gecesini mesaj kutumda geçirdiği tekrar açmamıştım.
Tekrar açıyorum.

https://samp.vice-rp.com/forum/index.php?topic=179106.0
« Son Düzenleme: 20.11.2025 23:44 kill the opps »

#1 - 20.11.2025 23:56
7 kasımda oluşum şikayeti açtın. 12 kasımda admin oyuncu şikayeti olarak açın dedi. sen de 8-9 gün aradan sonra oyuncu şikayeti olarak açıyorsun. bu zamana kadar aktiftin neden sıcağı sıcağına açmadın? sırf birlik konumuza yazdığın gereksiz yoruma aldığın cevaptan ötürü geri bu şikayeti açıyorsun. gereksiz olmuş. müsaade et de rolümüzü yapalım. oluşum konularına gereksiz, kırıcı yorumlar yazmaya gerek yok, eğer toksik yorum yazıyorsan sana verilecek olan cevapta da alınmayacaksın. bu işin raconu budur. her kuşun eti yenmez demiş atalarımız
bahsedilen oluşum şikayeti

eski savunmamı aynen yazıyorum.
Birlik üyeleri adına ben yazıyorum. Karşılıklı küfürlü diyaloglar neticesinde büyütülen bir rol olmuş. Zaman aşımını da unutmayalım rol 7 kasımda olmuş. 7 kasım günü şikayet açılmış. 12 kasımda oyuncu şikayeti açın demiş ve aradan 9 gün geçmiş.

> Kural ihlalinin yaşandığı günden bir hafta sonrasına kadar zaman aşımı süresi vardır. Bu bir haftalık sürecin dışarısına çıkıldığı durumlarda zaman aşımı sebebiyle şikayet değerlendirilmez.
« Son Düzenleme: 21.11.2025 00:01 karizmatik devrimci »

#2 - 21.11.2025 00:00
7 kasımda oluşum şikayeti açtın. 12 kasımda admin oyuncu şikayeti olarak açın dedi. sen de 8-9 gün aradan sonra oyuncu şikayeti olarak açıyorsun. bu zamana kadar aktiftin neden sıcağı sıcağına açmadın? sırf birlik konumuza yazdığın gereksiz yoruma aldığın cevaptan ötürü geri bu şikayeti açıyorsun. gereksiz olmuş. müsaade et de rolümüzü yapalım. oluşum konularına gereksiz, kırıcı yorumlar yazmaya gerek yok, eğer toksik yorum yazıyorsan sana verilecek olan cevapta da alınmayacaksın. bu işin raconu budur. her kuşun eti yenmez demiş atalarımız

Birlik üyeleri adına ben yazıyorum. Karşılıklı küfürlü diyaloglar neticesinde büyütülen bir rol olmuş.

toxic bi yorum yapmamıştım, gelişmeniz gerektiğini belirttim sadece ve sen eleştiriye çok kapalı olduğun için ve rolün her şeyini bildiğin, en iyisi olduğun için yediremedin. Tanıtım açılsın son bir ileti daha atacağım, o zaman da kilitler misin tanıtımı?  :D :D :D İlgi kasıyosun sadece, yıllardır bu platformdasın seni daha adam yerine koyanı göremedim.

#3 - 21.11.2025 00:04

Birlik üyeleri adına ben yazıyorum. Karşılıklı küfürlü diyaloglar neticesinde büyütülen bir rol olmuş. Zaman aşımını da unutmayalım rol 7 kasımda olmuş. 7 kasım günü şikayet açılmış. 12 kasımda oyuncu şikayeti açın demiş ve aradan 9 gün geçmiş.

> Kural ihlalinin yaşandığı günden bir hafta sonrasına kadar zaman aşımı süresi vardır. Bu bir haftalık sürecin dışarısına çıkıldığı durumlarda zaman aşımı sebebiyle şikayet değerlendirilmez.

sonuçlanabilir ve ayrıca şikayette adın geçmiyor, salataya maydonoz olmana gerek yok. Yoksa arkadaşlarının parmakları yok mu? Sahipleri falan mısın da onlar yerine savunma yapıyorsun?

#4 - 21.11.2025 17:46
Oyuncu banlandığı için şikayet geçersiz, arşiv.