7 kasımda oluşum şikayeti açtın. 12 kasımda admin oyuncu şikayeti olarak açın dedi. sen de 8-9 gün aradan sonra oyuncu şikayeti olarak açıyorsun. bu zamana kadar aktiftin neden sıcağı sıcağına açmadın? sırf birlik konumuza yazdığın gereksiz yoruma aldığın cevaptan ötürü geri bu şikayeti açıyorsun. gereksiz olmuş. müsaade et de rolümüzü yapalım. oluşum konularına gereksiz, kırıcı yorumlar yazmaya gerek yok, eğer toksik yorum yazıyorsan sana verilecek olan cevapta da alınmayacaksın. bu işin raconu budur. her kuşun eti yenmez demiş atalarımız
bahsedilen oluşum şikayeti
https://samp.vice-rp.com/forum/index.php?topic=179106.0eski savunmamı aynen yazıyorum.
Birlik üyeleri adına ben yazıyorum. Karşılıklı küfürlü diyaloglar neticesinde büyütülen bir rol olmuş. Zaman aşımını da unutmayalım rol 7 kasımda olmuş. 7 kasım günü şikayet açılmış. 12 kasımda oyuncu şikayeti açın demiş ve aradan 9 gün geçmiş.
> Kural ihlalinin yaşandığı günden bir hafta sonrasına kadar zaman aşımı süresi vardır. Bu bir haftalık sürecin dışarısına çıkıldığı durumlarda zaman aşımı sebebiyle şikayet değerlendirilmez.