Konu: Adrian Manstein - Sava Krstic I Fast Walk  (Okunma sayısı 254 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 17.11.2025 00:03
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Adrian Manstein @PAR AMOUR  Sava Krstic@ Gravano
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Birlik üyeleri (Dövüş gecesi etkinliği)
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Video

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşlar benden çok daha hızlı koşuyorlar, umuyorum ki sunucuda lag var gibi basit kelimeler edip savunma yaptıklarını sanmazlar.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 17.11.2025 02:51
Hakkımda iki video atılmış, savunmamı yapıyorum izleyen biri zaten ortada hile olmadığını görecektir.

İlk videoda sunucuda her brawl rolünde yaşanan klasik anim bugu var, benim ekranımda yumruk atarken senin ekranında yerde gözüküyorum bu yüzden animim güncellendiğinde karakterin konumu da hızlı şekilde değişiyor. Ortada hızlı koşma durumu vs yok zaten karşımdaki karakter shift tuşuna hiç basmadığı için ona göre hızlı olmam normal elim sürekli shift tuşunda.
İkinci videoyu izlediğim zaman yine hız hilesi göremiyorum, aynı hızda koşuyoruz. Videonun sonuna doğru bir kez zıplayıp uzaklaşıyorum, sen düz koştuğun için yakalayamıyorsun zaten interiordan dışarı çıkıyorum.

Kaldı ki sunucuda bu tarz hileler fixli, şikayet açılacak bir durum göremedim. İyi roller.

#2 - 17.11.2025 08:12
Hakkımda iki video atılmış, savunmamı yapıyorum izleyen biri zaten ortada hile olmadığını görecektir.

İlk videoda sunucuda her brawl rolünde yaşanan klasik anim bugu var, benim ekranımda yumruk atarken senin ekranında yerde gözüküyorum bu yüzden animim güncellendiğinde karakterin konumu da hızlı şekilde değişiyor. Ortada hızlı koşma durumu vs yok zaten karşımdaki karakter shift tuşuna hiç basmadığı için ona göre hızlı olmam normal elim sürekli shift tuşunda.
İkinci videoyu izlediğim zaman yine hız hilesi göremiyorum, aynı hızda koşuyoruz. Videonun sonuna doğru bir kez zıplayıp uzaklaşıyorum, sen düz koştuğun için yakalayamıyorsun zaten interiordan dışarı çıkıyorum.

Kaldı ki sunucuda bu tarz hileler fixli, şikayet açılacak bir durum göremedim. İyi roller.

Yaşanan klasik anim bugu oldugunda,
bu kadar seri yerde donmuyorsun bay blade gibi. Ayrica fixlense bile yenisi uretilip kullaniliyor, bunu benden daha iyi biliyorsun. Istedigi kadar anim bugu olsun, yerde daha yavas hareketler saglayabilirdin. Ayrica kosturdugumuz video da nerede isinlanacaksin, bug veya fixlendi zaten hileler ikileminden vazgeçin. Kim gorse izlese bu videoyu arkadasin fast walk kullandigini biliyordur.  Hareketlerin ve koşman normal degil, ayrica anim buguna giren bir kisi brawl da hicbir zaman bu kadar hizlanmiyor, animin falan guncellenmiyor yani bu kadar net.
« Son Düzenleme: 17.11.2025 08:14 Leone »

#3 - 19.11.2025 23:53
savunma yapacağım bir konu yok

#4 - 20.11.2025 13:32
Oyunda fazlasiyla hizli kosuyorsun, gayet yeterli bir sebep savunma yapman icin, fakat istemiyorsan yapmazsin. Sonuçlanabilir.

#5 - 27.11.2025 01:23
Merhaba, şikayet üst yönetim tarafınca detaylı bir şekilde incelendi.

Yaptığınız ihlalin apaçık ortada gamespeed kullanıyorsunuz. Tekrarında tüm Vice platformlarından yasaklanacaksınız.

3. Parti Yazılımından işlem uygulanacak.
KK