Konu: keifon long, (rk, trolling, dm, yetersiz oyuncu profili)  (Okunma sayısı 140 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 14.11.2025 01:28

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Keifon_Long @Xavii

Olaya dahil olan şahit karakter adı: ss

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
RK, DM, Trolling, Yetersiz Oyuncu Profili

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Durduk yere ateş açıyorlar, düşüyor ve kalkıp koşarak uzaklaşıyor. Kovalarken dönüp tekrar vuruyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): en agir cezayla cezalandırılmasini talep edıyorum!

#1 - 14.11.2025 22:32
Öncelikle eklemek istiyorum. Şikayet açan arkadaşın birliği henüz illegal yasağı kalkmadı. "Önce siz başlattınız." Tarzı şeyler diyeceklerini varsayarsak, hayır. Biz başlatmadık, arkadaşın brawl başlatarak bana saldırdı, doğal olarak silahımı kullandım ve sıktım. Fakat arkadaş illegal yasaklarının olmasına rağmen bana saldırdı ve yumruk atarak düşürdü. https://hizliresim.com/lfgo1lq. Ayrı olarak arkadaş beni yumruk ile düşürmüş, yumruktan bayılacak bir çar değilim, arkadaşım tekrardan gelip silah sıkarak dikkatleri üzerine aldı ve bana silah tutan kişi sayısı sıfıra indi. Bu yüzden bana bakan bir karakter olmadığı için doğal olarak karakterim canının derdine düştü ve kaçtı.
« Son Düzenleme: 14.11.2025 23:17 Xavii »

#2 - 14.11.2025 22:58
Öncelikle eklemek istiyorum. Şikayet açan arkadaşın birliği henüz illegal yasağı kalkmadı. "Önce siz başlattınız." Tarzı şeyler diyeceklerini varsayarsak, hayır. Biz başlatmadık, arkadaşın brawl başlatarak bana saldırdı, doğal olarak silahımı kullandım ve sıktım. Fakat arkadaş illegal yasaklarının olmasına rağmen bana saldırdı ve yumruk atarak düşürdü. https://hizliresim.com/lfgo1lq. Ayrı olarak arkadaş beni yumruk ile düşürmüş, yumruktan bayılacak bir çar değilim, üstüme silah tutmuyorlardı o sıra bende kalktım ve kaçtım böyle bir durum rolsel olarak gerçekleşebilir diye düşünüyorum. Geri kalan yaptığım ve haksız olduğum bir durum var ise özür dilerim ve cezamı da çekerim problem yok. İyi günler Allaha emanetsiniz.
ne alaka kanka şuan konuyla, olay yerden kalkıp kaçarken ateş açman. Şikayetin varsa kanıtlarınla aç.

#3 - 14.11.2025 23:21
Yukarıda açıklamasını yaptım zaten, mermi yarası almadım ve herhangi bir yaralı rolü yapmam gereken bir durum yok. Doğal olarak sadece yumruk yemiş bir karakter canının derdine düşüp kalkıp kaçabilir. Arkamdan kovalamasaydınız size sıkmamı gerektirecek bir durum olmazdı, arkamdan kovalıyorsunuz ve uzaklaşmanız için sıkıyorum. Zaten devamını da getirmiyorum.

#4 - 15.11.2025 01:20
Yukarıda açıklamasını yaptım zaten, mermi yarası almadım ve herhangi bir yaralı rolü yapmam gereken bir durum yok. Doğal olarak sadece yumruk yemiş bir karakter canının derdine düşüp kalkıp kaçabilir. Arkamdan kovalamasaydınız size sıkmamı gerektirecek bir durum olmazdı, arkamdan kovalıyorsunuz ve uzaklaşmanız için sıkıyorum. Zaten devamını da getirmiyorum.

bacaklarından vuruldun kanki, ayrıca kafana silah dayıyolar. Nasıl bir can derdiymiş bu? kaçabiliyorsun

#5 - 21.11.2025 17:48
Oyuncu banlandığı için şikayet geçersiz. arşiv