Kısa ve öz bir savunma yapacağım, günümü sizin şikayetlerinizle geçirmek istemiyorum. İkidir benim attığım ssden bana ve başkasına şikayet açıp duruyorsun, şikayet spamlamaktan başka bir şey yaptığın yok. Senin yaptığın daha da OOC Kin'e girer.
İkincisi, savaşın başlama sebepi bir Rave kavgası, ben orada yoktum. Ama realistik olarak baktığımız zaman yurtdışında Rave kavgaları mümkün. İnsanlar genellikle zevk verici maddeler, alkoller tükettiği için kavga ettiklerini bile hatırlamaz. O kavgada R20'niz düşüyor, bizim oradaki bütün arkadaşlarımızda düşüyor. Buraya kadar okey, basit bir kavga, dahası yok.
İlk olayın başlangıcı, bar kavgası SS'i:

Atacağım SS'ler ertesi gün, sabah 7'de güldür güldür komedi rol ssi yapıp foruma atıyorsunuz, çokta takmıyoruz bu durumu.
Güldür güldür rol ss:

Hepimizin işi/okulu var, sabahları çok aktif olamıyoruz. O sırada iki tane akıllı arkadaş sokağa gelip elinde ak ile beklemiş. SMB gibi turistik bir bölgede böyle bir rol sergilemek ne kadar mantıklı. Tanıtımınızda yaptığınız "rplerde eşit bile değiliz" sözünün tam tersine oynuyorsunuz.
Bahsettiğim SS:

Vize haftam olduğu için çok oyuna giremiyorum. Cumartesi akşamı boşluğumda internetimin el verdiği sürece oyuna girdim. Girer girmez R20'niz alt çardan birlik üyesiyle beefleşiyordu, bende ezik foo' dedim sonra bir kenarda onları izlemeye başladım. Bu sırada tekrardan arkadaşlarıyla gelip bana sıktılar.
Böylece siz OOC kininizi oyuna dökerek, klasik bir bar kavgasından savaşı başlattınız.
Bahsettiğim SS:

Bunun sonucunda da karakterim sinirlendi haliyle, sabır taşı değil hiçbir karakter. Ayakta kalan daima güçlüdür, bende orada ayakta olduğum için ona öyle sözler söyledim. IC chatten yazdıklarımı OOC gurur yapacaksanız RolePlay ortamı size göre değil, kusura bakmayın.
Ek bir şeyler daha söylemek istiyorum.
Çoğunuzun yaşı 20'den büyüktür. Hayatın getirdiği sorumlulukları bir kenara itip sabah/akşam samp oynuyorsunuz. 2-3 Saatlik rol için oyuna girdiğimde haberim bile olmadığı bir olaydan dolayı DM yiyorum.
Basit bir kavgayı OOC kininzden dolayı savaşa kadar sürüklüyorsunuz, sokağımızda AK'lerle poz veriyorsunuz. Ben düşürülmüş üyenize böyle dediğim zaman utanmadan OOC kin şikayeti açıyorsunuz.
Sorununuz varsa IC olarak sitdown veya savaş rolleriyle sürdürebiliriz, burada attığım sslerle başkalarına ve bana şikayet açma
@marque37 IC olmuş olayı OOC yorumlama huyunuzdanda vazgeçin artık, biraz camınızı açıp havayı koklayın, haftasonları çıkın bir çimene basın.
Yazacağım ilk ve son savunma bu.