Konu: Keifon Long - DM  (Okunma sayısı 183 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 14.11.2025 01:22

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Keifon Long @Xavii

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ekran Görüntüsü

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
5. Deathmatching

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.
Örnekler
- Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak
- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak
- Birisi size saldırsın diye sürekli sataşmak, provoke etmek
- Bir MC (motor kulübü) ile olan bir savaşta tanımadığınız birisini bölgeden motorla geçiyor diye vurmak
- Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kiralık motorla geziyordum. Burger Shot önünde bu şaban arkadaş tarafından vuruldum. Henüz bir seviyeyim, sunucuya yeni başladım. Doğru dürüst bir rolüm bile bulunmuyor, sivilim.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 14.11.2025 04:18
arkadaşlar düştüğünde de zaten q atıyor veyahut rk yapıyor, afk ve silahsız adamları düşürmeyi severler, baska şekil şansları yok. şikayetini destekliyorum
« Son Düzenleme: 14.11.2025 05:18 ennesyri »

#2 - 14.11.2025 22:39
Selam, dm olarak şikayet açıp orada random gezdiğini söylemişsin, o yüzden mi motorla ezip /id'den benim ismimi bakıp oyunda mıyım diye kontrol ettin. Ek olarak yazmak isterim ki aktif savaş alanındasın, orada gezinip durursan elbet vurursun. Role uyup fear rp yapmak gerekirken sen etrafımızda gezdin. Hal böyle ikende sana sıkmak zorunda kaldım. Cevap veren arkadaş da yazayim böyle şeyler ile beni kışkırtmaya çalışıyorsan böyle şeylere takan biri değilim, f2f atmak istersen illa denk düşeriz yine. Geri kalan bir şeyim cezam varsa çekebilirim daha cevap yazmayacağım. İyi günler, iyi geceler.  :)

#3 - 15.11.2025 21:18
Hemen yeni kayıtlarımı ileteyim, arkadaşın orada bizim ateş etmemizi engellediğini görebilirsiniz.

1- https://streamable.com/ayemmd

2- https://streamable.com/9etrr3

#4 - 15.11.2025 22:16
Merhaba, şikayet ve savunma taraflarının ikisinin de kanıtlarını inceledim, aktif bir çatışma ortamında kişileri ezme/tahrik etme girişiminde bulunmuşsunuz. Doğal şartlarda çatışma ortamından kaçınmalıydınız, aksine diplerine kadar girip onları eziyorsunuz. Merminin size gelmesi/atmaları normal.

Savunma geçerli sayıldı, şikayet reddedildi.