Öncelikle selamlar arkadaşım, şu role tamamen gerçek hayat penceresinden bakarak yanıt vereceğim. Birliğimizin geçirdiği son süreçten sonra karakterlerimiz epey gergin fakat bunu sebep olarak göstermiyorum. Başlıyorum şimdi madde madde anlatacağım, senin de bana hak vereceğini düşünüyorum.
1- Öncelikle aracımıza arkadan bir kere çarpıyorsun, sana bir tepki verilmiyor. Sonrasında tekrar çarpınca sana küfürle karşılığı ben veriyorum.
2- Ne kadar hood onayımız alınmış olsa da Rothstein birliği olayın gerçekleştiği bölgede 4 aydır rol yapıyor ve hood onayı aldı. Bizim hoodumuzda 4 kişi siyah bir huntleyden sana küfür ediyorsa gerçek hayat penceresinden baktığında o araçtan inmen senin için en kötü fikir olmalı fakat sen araçtan inip bize diklenmeyi tercih ediyorsun.
3- Buna rağmen tek bir tokat atıp (rolsel), aracına binip gitmeni söyledim. Sherpah karakteri seni güzel bir şekilde uyarıp o esnada bizi sakinleştirdi, Moshe karakteri de seni normal bir dille uyardı. Fakat sen Fear RP ihlali yapıp 4 tane adama karşı dikeliyorsun, çevreni sarmışız sana tokat çekiyorum ona rağmen bize söylediğin cümleler şunlar. "Kimlerdensiniz siz?" "Babanızın şehri mi burası?"
4- Bu olanlara rağmen Sherpah karakteri senin haklı olduğunu, araca binip gitmeni söylüyor. Ben karakterimi sakinleştirmeye çalışıp *sağ eliyle yüzünü sıvazlar* emotesini veriyorum, o esnada senin verdiğin emote *Leib'in değişik hareketlerine bakar* burada hatalı emote kullanıyorsun ve bununda şikayette değerlendirilmesini istiyorum.
5- Hala gitmediğin için, karakterim kudurup kendini tokatlamaya başlıyor ve sana "BİN ARABANA" "SON ŞANSIN" dememe rağmen hala FEAR RP ihlali yapmaya devam edip "Son şansım öyle mi?" diyorsun ve dayak kaçınılmaz oluyor senin için.
Ayrıca Moshe Rosenberg'in, Sherpah Rothstein'in rolle herhangi bir alakası yok, oradaki olay tamamen benimle alakalı. Arkadaşlar aksine sakinleştirmeye ve seni uyarmaya çalıştılar.
Bu savunmayı okuduğun zaman uzlaşabileceğimizi düşünüyorum, senin bize karşı ihlallerin var ve biz bunları şikayete dökmek istemedik. Fear RP ihlalin ve hatalı emotelerin söz konusu. Savunmam bu kadar diğer arkadaşlar da savunmama katılacaktır diye düşünüyorum. İyi roller dilerim.