Konu: Eddie_Ruth - Car Jack  (Okunma sayısı 134 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 08.11.2025 18:57

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Eddie_Ruth @sanchoo

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: sslerde gözükmektedir

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
GTA San Andreas oyun fiziklerinin gerçek dışı kullanılması:
Car Jack — araçta sürücü varken, hiç bir şekilde rol yapmayıp "F" basıp araçtan kişiyi indirmek.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Vice Mall önünde taksimle müşteri beklerken yanıma gelip bir ortamı süzdü, muhtemelen beni afk sandığı için cj atıp hızlıca ortamdan uzaklaştı

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): 20 level oyuncu ve 2022'de hesabını açmış, kuralları ve neyi yapıp yapmaması gerektiğini bildiğini düşünüyorum. Gerekli cezayı alsın.

#1 - 09.11.2025 14:37
Olay sırasında yaptığımın carjack olduğunu biliyordum. O an refleksle hareket ettim, doğru rol adımlarını atlamış oldum. Kasıtlı bir şekilde kural ihlali yapmak gibi bir niyetim yoktu.
Hatanın farkındayım, bir daha aynı durumu yaşanmaması için daha dikkatli olacağım.

İyi roller.

#2 - 09.11.2025 15:25
Olay sırasında yaptığımın carjack olduğunu biliyordum. O an refleksle hareket ettim, doğru rol adımlarını atlamış oldum. Kasıtlı bir şekilde kural ihlali yapmak gibi bir niyetim yoktu.
Hatanın farkındayım, bir daha aynı durumu yaşanmaması için daha dikkatli olacağım.

İyi roller.
Pekâlâ, yazdıklarının samimi olduğunu ve bir daha yapmayacağını düşünerek şikayetimi geri çekiyorum. İnceleyen admin ceza uygulamazsa sevinirim.

#3 - 09.11.2025 16:31
K&A