Şikayeti açan arkadaşlara hem destek niteliğinde, hemde geçmişte yaşanan bir şikayetin açıklığa kavuşacağı yönünde konuys dahil olmak istiyorum. Kairo Copper Karakteri Hakkında Tekrarlanan İhlaller ve Gereğinin Yapılması talebinde bulunacağım. Daha önce Kairo Copper adlı karakter hakkında Metagaming ve alt karakterinin illegal grup mensubu olması sebebiyle şikayette bulunmuştum. İlgili kişi o dönemde uyarı almış ve birlikten çıkarılmıştı, alt karakteri ile role girdiğine dair kanıtlarım yoktu. “tekrarı halinde daha ağır yaptırım uygulanacağı” şartı ile sadece birlikten çıkarıldı. Ancak görüyorum ki bu şahıs, geçmişteki ihlallerinden hiçbir ders çıkarmamış ve alışkanlıklarını sürdürmeye devam etmektedir. Size ileteceğim linkte, önceki şikayetimin tarihi, içerikleri ve kanıtları eksiksiz bir şekilde mevcuttur. Özellikle EK-4 bölümünde, alt karakteri aracılığıyla hala günümüzde illegal roller içerisinde yer aldığı açıkça görülmektedir. Birlikten çıkarılmasına rağmen aynı tutum ve davranışları sürdürmesi, alınan cezaların caydırıcı olmadığını açıkça göstermektedir. Bu durum sadece kuralları hiçe saymakla kalmayıp, sunucudaki rol bütünlüğünü ve adalet dengesini de zedelemektedir. Bu nedenle, sürekli ihlalde bulunan ve verilen uyarılara rağmen aynı eylemleri tekrarlayan Kairo Copper adlı karaktere yönelik olarak kalıcı yaptırım "yasaklanma" uygulanmasını talep ediyorum. Kendisi sivil bir karakter olmasına rağmen, sergilediği davranışlar alışılmışın çok ötesinde ve sunucu kurallarına aykırıdır. Ayrıca, tarafımca başka bir hile şikayeti de inceleme aşamasındadır ancak konuyu karıştırmamak adına onu bu bildirimde dile getirmiyorum. Bu mesajda sadece Kairo Copper karakterinin sürekli tekrar eden ihlallerine odaklanmış bulunuyorum. Sunucunun düzeni ve kuralların eşit şekilde uygulanması adına, gereğinin yapılmasını önemle ve ısrarla talep ediyorum iyi oyunlar.
24.10.2025 Tarihinde Karaktere bu konu üzerinde açtığım şikayet.
https://samp.vice-rp.com/forum/index.php?topic=178498.0