Konu: [26.10.2025 - Husik_Yachvili] Kolluk Kuvvetlerine Karşı Kural İhlali  (Okunma sayısı 200 defa)

0 Üye0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 26.10.2025 17:57

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Husik_Yachvili @cezaevi

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Antonio_Castillo @Duce

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 26/10/2025, 00:25

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı

13. Kolluk Kuvvetlerine Karşı Kurallar

Sunucuda kolluk kuvvetleri IC düzeni sağlayan, sunucunun omurgası olarak nitelendirilen devleti temsil eden kuruluşlardır. Tüm kolluk kuvvetlerine karşı yapacağınız roller mantık çerçevesinde olmalıdır.

Uygunsuz örnekler aşağıda verilmiştir:
- Polisler tarafından kurulan kontrol noktalarına uymadan bölgeden geçmek.
- Polisler agresif takipteyken takibe katılmaya çalışmak veya takipteki aracı kurtarmaya çalışmak.
- Polis araçları tarafından kutuya alındığınızda araçlara çarparak veya gaz ve fren tuşuna aynı anda basarak kaçmaya çalışmak.
- Polisler, bir bölgeye barikatlar kurduğu sırada bu barikatları kırmaya çalışmak ve barikatları  hiçe sayıp kaldırımdan arabayla geçmek.
- Polis ekipleri size silah doğrulttuğunda FEAR-RP yapmayarak olağan dışı roller sergilemek.
- Polis ekiplerinin kapattığı bir yola zorla girmek.
- SWAT veya benzeri özel görevlendirme rollerindeki memurların yanına giderek olağan bir olaymış gibi onlarla rol yapmak.
- Kolluk kuvvetlerine ait bölge ve bürolara saldırı düzenlemek.
- Kolluk kuvvetleri ait bürolarda kolluk kuvvetleri üyelerine, bir başkasına saldırmak, illegal roller yapmak, küfürler etmek. (Bir büronun içinde VCPD üyelerinin sizden çok daha üstün konumda olduğunu unutmayın.)
- Kolluk kuvvetleri ile girdiğiniz rollerde aleyhinize gelişen durumlarda (silahlı çatışma, direnme gösterme, kaçma), sunucudan 60 dakika boyunca çıkış sağlayamazsınız.

Bir polise karşı FEAR-RP yapmanız gerektiğini ve onların yeri geldiği zamanlarda sizden daha üstün olabileceğini hatta yanlış bir hareketinizde elindeki silahla sizi öldürebileceğini unutmayın.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 26/10/2025, saat 00:25 sularında East Beach sahil yolunda slalom yaparak ilerleyen beyaz Elegy'nin peşine takılıyorum ve kovalamaca başlıyor. Tüm kovalamaca boyu Husik_Yachvili karakteri düzenli olarak beni blocklamaya ve pit atmaya çalışıyor. En son arkadaşının aracı bozulunca kendi motoruna alıyor ve o şekilde kaçmaya devam ediyorlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşın motordan düşmeme (nobike.cs) türü bir cleo kullandığını düşünüyorum. Bu sebeple korkmadan pit atmaya çalışıyor, baktığınızda yaptığı tüm kazalarda hiç motordan düşmüyor. PMden yazdığımda bilmediğini söylese de oyun kurallarını okumak her oyuncunun kendi sorumluluğunda bu tarz bahaneleri kabul etmiyorum.

#1 - 26.10.2025 22:04
Beni motordan düşüremediğin için hile olmakla suçlaman çok üzücü :( Aynı kayıtlar bendede var ve ben normalin dışında bir şey göremiyorum. Sanırım çok fazla motor sürmüyorsun. Hile olsam bile en son güncelleme ile birlikte oyun dosyasında hile gibi 3. parti programlar varken hiç bir şekilde sunucuya giriş yapamıyorsun. Ayrıca arkadaşımın kaçmasına yardım etmemin bir ihlal olduğunu düşünmüyorum. Sen hiç para karşılığında tetikçilik yapmak gibi pek çok suç işlemiş ve işleyen kişilerin polise teslim olduklarını gördün mü? Galiba bizi yakalayamadığın için birazcık sinirlenmişsin. Bir dahakine belki yakalarsın. İstersen bendeki kayıtları da atabilirim, için rahat edecekse.

#2 - 26.10.2025 23:18
Beni motordan düşüremediğin için hile olmakla suçlaman çok üzücü :( Aynı kayıtlar bendede var ve ben normalin dışında bir şey göremiyorum. Sanırım çok fazla motor sürmüyorsun. Hile olsam bile en son güncelleme ile birlikte oyun dosyasında hile gibi 3. parti programlar varken hiç bir şekilde sunucuya giriş yapamıyorsun. Ayrıca arkadaşımın kaçmasına yardım etmemin bir ihlal olduğunu düşünmüyorum. Sen hiç para karşılığında tetikçilik yapmak gibi pek çok suç işlemiş ve işleyen kişilerin polise teslim olduklarını gördün mü? Galiba bizi yakalayamadığın için birazcık sinirlenmişsin. Bir dahakine belki yakalarsın. İstersen bendeki kayıtları da atabilirim, için rahat edecekse.

Normalin dışında bir şey göremiyorsan ya gözlerinde bir problem var ya da okuma yazman yok, üzüldüm adına. :( İkinci maddede yaptığın ihlal çok net şekilde yazıyo dosti, tekrar okuyabilirsin.  Zaten cs için "düşünüyorum" demişim, buna karar verecek son kişi sensin. Savunman bu kadarsa sonuçlanabilir. Savunabileceğin çok da bir şey yok gibi zaten.

#3 - 27.10.2025 00:17
2. maddede "Polis agresif takipteyken takibe KATILMAYA ÇALIŞMAK veya takipteki aracı kurtarmaya çalışmak" diyor. Arkadaşımla birlikte sürüş yaparken hiçlikten gelip kovalamaya başlarsan beni aktif takibe katılmakla suçlayamazsın. "İkinci maddede yaptığın ihlal çok net şekilde yazıyo dosti :-\, tekrar okuyabilirsin." ::) Bence videoyu daha detaylı incelesen, ondan sonra bu kadar kendinden emin şekilde konuşsan senin için daha iyi olur. Ayrıca kendini diğer insanlardan üstte görmeyi bırak bence, ufak bir mesele için bu kadar sinirlenmen utanç verici. Daha bir şey demeyeceğim, hatam varsa işlem uygulanabilir. Senin de daha fazla uzatmana gerek olmadığını uygun görüyorum @KOTACHI, konuyu kapatabilirsin.

#4 - 27.10.2025 00:22
Sinirlenmek?? Kendimi üstte görmeye çalışmak?? Ne içiyorsan acilen bırakmanı tavsiye ediyorum. O:-)

#5 - 27.10.2025 00:24
Söz veriyorum bırakmayacağım.

#6 - 02.11.2025 11:07
Husik_Yachvili karakteri Copbait ihlali nedeniyle cezalandırılacak.