Konu: sürekli kick/ban  (Okunma sayısı 272 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 25.10.2025 22:49
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Nowax0222 @enoxyfrix @orange34
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Vice Mahkemesi
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: bunların logları incelensin sürekli çatışmada kick ban yiyorlar bu ne kardeşim ya
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): oha yani
« Son Düzenleme: 26.10.2025 01:28 samaverioo »

#1 - 25.10.2025 23:12
Asıl sizin loglarınız incelensin, ne zaman sizle çatışmaya girsek kick yiyoruz. Biz sizmiyiz hile ile win almaya çalışalım. :)

#2 - 25.10.2025 23:20
Asıl sizin loglarınız incelensin, ne zaman sizle çatışmaya girsek kick yiyoruz. Biz sizmiyiz hile ile win almaya çalışalım. :)

kardeşim bu sistem boşa mı geldi biz hiç bir şekilde kick ban yemiyoruz ve siz yiyorsunuz belli ki hile kullanıyorsunuz. quintrell karakterinin sahibi 2-3 kere kick yedi, asıl o video atsın. şu sunucuyu ve sistemlerini kötülemeyi bırakın hiç bir yere varamazsınız. adminler zaten loglarınızı kontrol edip sizi yasaklayacaklar, sorun yok.

#3 - 25.10.2025 23:43
Valla biz hile değiliz dostum bizde anlamadık admin bir kontrol sağlasın bencede belkide sunucunun antichatinden kaynaklı bir durum olabilir.

#4 - 26.10.2025 00:21
Yediğim her kick de kayıt aldım merak etmeyin yönetime rapor dahi attım 101 deyim eve geldiğimde kanıt atarım

#5 - 26.10.2025 01:22
Sunucunun Anti hile sisteminde problem var arkadaşlarım hile değil hepsinin video kaydı var dostum admin isterse atarız zaten raporda atıyoruz çatışmaya girdiğimizde düşüyoruz aniden diye sunucudan ve benim burada alaka seviyem nedir dostlar?

#6 - 26.10.2025 01:27
Sunucunun Anti hile sisteminde problem var arkadaşlarım hile değil hepsinin video kaydı var dostum admin isterse atarız zaten raporda atıyoruz çatışmaya girdiğimizde düşüyoruz aniden diye sunucudan ve benim burada alaka seviyem nedir dostlar?

Şikayeti düzenledim, senin olmadığını fark ettim. Şikayet kaldığı yerden devam edebilir.

#7 - 26.10.2025 01:36
Vallahi kardeşim bende anlamadım video ortada hile mile yok vallahi.

https://streamable.com/dhf5ar

#8 - 26.10.2025 11:45
Boş şikayete gerek yok ANTİ hile sistemi ile alakalı bir sorun 3 defa oldu bu konu için /rapor dahi attım loglardan bakılabilir. Hile kullanacak kadar düşmedik.

Kırpılmamış kesilmemiş video. : https://streamable.com/um0s5m

#9 - 27.11.2025 00:08
Ceza verilecek bir durum görülmedi. Şikayet sonuçlandırıldı.