Konu: Henry Cerritelli  (Okunma sayısı 2519 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#80 - 23.04.2026 00:47

Alıntı

Alıntı

Alıntı
Şehre geldiği ilk günden itibaren Vice News’te görev aldı. 27 aylık süreçte zaman zaman işine ara vermek zorunda kalsa da bu dönemde 80’den fazla yazılı yayın, 40’a yakın video haber ve yaklaşık 300 canlı yayın gerçekleştirdi. Vice Medya’daki tüm pozisyonlarda aktif olarak çalıştı.

En sevdiği yerden ayrıldığı gün, şehri terk etme düşüncesini yeniden ve daha derin bir şekilde analiz etti. Ertesi gün, birbirinden tamamen alakasız birçok sektörden iş teklifleri aldı. İnsanlarla kurduğu ilişkilerin ne kadar güçlü olduğunu bu süreçte daha net fark etti.

Ancak kurduğu bağları koparmamak adına, en iyi bildiği şeyi (yaptığı işi) yapmaya devam etme kararı aldı. Bir süredir rafa kaldırdığı Moon Dijital Ajansı projesini, yeni düzene uyumlu hale getirerek yeniden devreye soktu. Bir süre televizyon ekranlarında görünmeyecek olsa da, sosyal medya platformlarında faaliyetlerine devam edecek.

« Son Düzenleme: 17.07.2026 03:41 interpol »
100
8
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
Aytuk, Carlsberg, CorkyOne, Skaras, MKEITSTOP, WearPee, Jobe, Allen,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#81 - 01.05.2026 17:14

İş hayatımdaki sürpriz görevlendirme sebebiyle maalesef yaz sezonunu kapatmış bulunmaktayım. Temmuz'dan sonra görüşmek üzere. Beraber rol yapmaktan keyif aldığım arkadaşlarıma selamlarımı iletiyorum. Hoşça kalın.
100
5
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
lastgunmobster, NobleCoble, Allen, tommyelchavo, raistlinn,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#82 - 17.07.2026 03:37
Her güzel şeyin bir sonu vardır. Bu sunucuya başlarken ilk ve son karakter olarak hedeflediğim bu karakterimle gerçekten bu vakte kadar oldukça keyifli rollere dahil oldum. Yaklaşık üç yıldır bu platform üzerinde yeni tanıştığım onlarca kişi oldu, güzel anılar yaşadık. Umarım karşılıklı olarak rollerden keyif almışızdır. İş hayatımdaki sürpriz gelişmeler sonrasında uzun süreli bir aranın ardından SAMP'ı komple bırakma kararı aldım. Benimle birlikte rollere dahil olanlara teşekkür ediyorum, herkese keyifli roller huzurlu günler diliyorum. Hoşça kalın. K&A
Vice
5
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Vice tepkisini veren kullanıcı(lar):
samaverioo, tommyelchavo, lastgunmobster, MersinLe33, raistlinn,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok