Konu: Ganton Young Gunnerz - WallHack kullanımı  (Okunma sayısı 468 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#20 - 25.10.2025 00:05
Yüzümde maske var, karakter skinim farklı. Buna rağmen beni görür görmez vurabiliyorsunuz. ESP kullandığınız için maske id'im değil karakter ismimi okudunuz ve maskeli Donald Bronx'u tespit edip vurdunuz. UZİ ile drive by atıp aralıksız mermilerinizi bana isabet ettirebildiniz, bunun başka açıklaması yok.

Ben olduğumu nasıl anladınız dediğimde, düşman hood'unda maskelisin dediler. Kafamda kask, yüzümde maske,  altımda daha önce hiç görmediğiniz motor, siz ne ayaksınız?

#21 - 25.10.2025 00:13
Hood basıyoruz, hood basmak diye bir tabir var. Tanımadığımız bizden olmayan bir adam hood bastığımızda elinde dg ile sağa sola koşturup bize ateş açarsa vurulur, hayırlı geceler. Üslubunu düzelt bu arada.

https://streamable.com/kwd74t
« Son Düzenleme: 25.10.2025 17:46 Eswiper »

#22 - 25.10.2025 12:37
Yüzümde maske var, karakter skinim farklı. Buna rağmen beni görür görmez vurabiliyorsunuz. ESP kullandığınız için maske id'im değil karakter ismimi okudunuz ve maskeli Donald Bronx'u tespit edip vurdunuz. UZİ ile drive by atıp aralıksız mermilerinizi bana isabet ettirebildiniz, bunun başka açıklaması yok.

Ben olduğumu nasıl anladınız dediğimde, düşman hood'unda maskelisin dediler. Kafamda kask, yüzümde maske,  altımda daha önce hiç görmediğiniz motor, siz ne ayaksınız?
Senin olduğunu bozuk sobeitlerinde tek çalışan program olan Esp'yi açarak buldular kardeşim. Maske taksanda Esp açıksa ismin gözükür.

#23 - 25.10.2025 12:52
Daha fazla ileti kalabalığı yapmayı, şikayet sonuçlanabilir.

#24 - 25.10.2025 16:45
Ben yoldan geçip gidiyorum, bunun açıklaması hood basıyorduk olamaz. ESP kullandığın için ismimi gördün ve vurdun. Ya hile kullanıyorsun ya da tanımadığın her adama ateş edip dm yapıyorsun

#25 - 26.11.2025 23:57
Merhaba, şikayet üst yönetim tarafınca incelendi.

Sizi şehir içerisinde takip etmiş olmaları veyahut denk gelmeleri gayet doğal bir durum. İddia edilen hile için kanıtlar yetersiz olarak görüldü.
KK