Dostum gidiyorsun ve 5 dakika felan gelmiyorsun neden en küçük olay için banlanmamızı istiyorsun seni sinir eden ne ayrıca 2 kez gelip isteyerek aracın ile çarptın dediğim gibi ayağım burkuldu çarparken pek hızlı değildin zaten fast rpmi onaylamadığın için rp yapmıyorum ayrıca Tomy ile aynı yerde çıkmıştık oyuna girince görmesi normal değilmi ikiside ic rolde öz kardeş rolü yapıyoruz beni savunması normal sen hatalısın car dmden dolayı jail yemeni istiyorum ve zorla role girmeye çalışıyorsun bizlik bir suç yok
Kral tüm ihlallerden açmışsın maşallah sana bizim bi suçumuz yok arkadaşın sürekli rpden ve car dmden jail yemesini talep ediyorum bide banlansın

yki demissin yaralı değilim bişey değilim dediğim gibi baacağım burkuldu ve düzeldi yürümem gayet normal adamım ve neden mixing yapıyorsun pmden dostum benmi olay başlatmaya çalışıyorum? Bize küfreden sen değilmisin neyden bahsediyon kanka? Küfür ettiğin ss'ide atıyorum kardeşim
https://hizliresim.com/q1lnv9m buyrun konuyu inceleyen admin bey dediğim gibi bizlik bir suç yok adamın car dmden ve sürekli rolden jail yemesini istiyorum.