Konu: Bariz hile kullanımı(Slient WallShot, 3.party script yazılım) Quashara_Sharondas  (Okunma sayısı 193 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 20.11.2025 00:22

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Quashara_Sharondas @Carl_Green

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Videoda gözükmekte 20.11.2025 00:00

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Slient, 3.party script yazılım (WallShot)

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/ecbj2g

Ek açıklamalar(varsa): Bariz hile kullanıyor, ağacın arkasından adam beni vuruyor şikayete geçerli bir kanıt ile savunma yapılmazsa yapılan yorumların geçersiz sayılmasını talep ediyorum. Çok açık bir şekilde Wallshot ile beni vuruyor

#1 - 20.11.2025 00:39
İyi akşamlar, benim oyunumda sen ağacın arkasında değildin. Hadi ağacın arkasındasın diyelim, ağacın yanına sıkıyorum pompalı olduğu için mermilerin sana gelmesi normal. Sizde aynı konumda bunu deneyebilirsiniz. şikayeti açma sebebin bile çok saçma, yıllardır bu oyunu oynuyorum ilk defa böyle bir şeyden şikayet yedim. ''hile olduğun bariz bir şekilde ortada'' demişsin. Bunu neye göre söylediğini anlayamadım.

#2 - 20.11.2025 00:43

ss aldığım yer videoda gözüküyor.
« Son Düzenleme: 20.11.2025 00:50 Carl_Green »

#3 - 20.11.2025 01:25
İyi akşamlar, benim oyunumda sen ağacın arkasında değildin. Hadi ağacın arkasındasın diyelim, ağacın yanına sıkıyorum pompalı olduğu için mermilerin sana gelmesi normal. Sizde aynı konumda bunu deneyebilirsiniz. şikayeti açma sebebin bile çok saçma, yıllardır bu oyunu oynuyorum ilk defa böyle bir şeyden şikayet yedim. ''hile olduğun bariz bir şekilde ortada'' demişsin. Bunu neye göre söylediğini anlayamadım.
Mermi gidiş yerlerine bakarsan ve benim canımın gitmesiyle eşleştirirsek, slient kullandıgın belli oluyor videolu bir kanıtın varsa sun yoksa şikayet değerlensin.

#4 - 20.11.2025 01:26
Bu şikayet kapanabilir, yanlış yere açmışım Hile/bugger bildirimleri kısmından ilerteceğim.