Konu: Arthur Newton non rp, meta gaming  (Okunma sayısı 144 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 18.10.2025 00:28

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Arthur Newton @yuca back in business

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
meta gaming
non rp

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arthur Newton karakteri nametag okuyarak karakterimin kim olduğuna kanaat getiriyor ve ismimi seslenerek tutuklamaya çalışıyor. Karakterim aranma kaydına sebep olacak bir illegal role karışmadı, birliğimizin illegal rol yasağı devam ediyor silahım da yok aranma kaydımın olmaması gerekli. Aranma kaydımın hangi pd tarafından hangi sebeple açıldığına bakılmalı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Alıntı

Ek açıklamalar(varsa): yuca denen arkadaşı tanımam  etmem, birlikteki bütün üyelere karşı ooc kin tutarak saçma sapan tutuklama rolleri yapmaya çalışıyor ilk değil, daha önce ceza alıp uyarılmıştı.

#1 - 18.10.2025 00:33
Hiç bir ihlal bulunmuyor, kişi aranıyor hatalı rol yok iyi forumlar.

https://streamable.com/47x9s3

Chatlogta kocaman yazıyor belki böyle ikna olursun, neden arandığınıda sana belirtmek zorunda değiliz. Role uyum sağlamıyorsun zaten mixing yaparak kaçıyorsun İC yakalansak sebebini öğrenirsin ama genelde bu tarz rolleri tercih ediyorsunuz birlik olarak. Sonra biz OOC kin beslemiş oluyoruz hiç bir alakası yok kişilerin sürekli aranması var ama biz yakalayınca suçlu oluyoruz.
« Son Düzenleme: 18.10.2025 00:37 yuca back in business »

#2 - 18.10.2025 00:44
bu arkadaşa rol dersi verilmeli, chatine düşen bildiriden benim olduğumu nasıl anlayabiliyorsun? Karakterimin alnında adı soyadı mı yazıyor? El corona büyük bir bölge, yapman gereken rol bölgeyi izlemek ve şüpheli gördüğün kişiyle role geçmek. Nametag okuyarak bir karakterin aranan şahıs olduğunu kararlaştıramazsın.

#3 - 18.10.2025 00:56
Tamam rol dersi alacağım ben, aranma kayıtın var zaten görsel bilgin yok dimi sistemde koskoca CCTV kayıtların var bölgedesin eşgal uyuyor ama o sen değilmişsin gibi başkalarını arıcam :) ilk defa duyuyorum komik açıklamalar yapma rica ediyorum, savunmamı yaptım daha fazla uzatmayalım sonuçlanabilir.;
« Son Düzenleme: 18.10.2025 00:58 yuca back in business »

#4 - 18.10.2025 15:37
Selamlar,

Konuyu, VCPD Şikayetleri kategorisinde oluşturmalısınız.

@PAR AMOUR