Konu: [16.10.2025] Khosrov_Bashkim - ADK, DDK, Yetersiz Oyuncu Profili  (Okunma sayısı 188 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 16.10.2025 21:01

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Khosrov_Bashkim

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ekran görüntülerinde yer alıyor.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
ADK - DDK - Yetersiz Oyuncu Profili

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Telefonu yüzüne kapattım, aile değerlerime küfür etmeye, dini değerlere küfür etmeye devam etti, oyunda müslüman rolü yasak olduğu halde sms'den "allah" yazması ve sürekli sms spamlaması.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): En ufak yüzüne telefon kapatmada bu kadar sinirleniyor ve öfkesine hakim olamıyorsa oynamasın.

#1 - 16.10.2025 21:06

#2 - 16.10.2025 22:20
savunma yapıcam müsait olunca

#3 - 16.10.2025 22:51
Ooc olarak kötü bir dönemden geçiyorum telefonu yüzüme kapatınca (bunu 1-2 başka araç alım-satan kişi de yaptı) arkadaşa patladım. Hatamı kabul ediyorum, gereksiz tahrik oldum ve ceza yemeyi kabul ediyorum, şikayeti açan arkadaşında oyun zevkini bozduğum ve rahatsız ettiğim için özür diliyorum bir daha böyle bir şey yaşanmayacağının sözünü veriyorum.

#4 - 17.10.2025 15:00
Şikayet incelendi.

Yetkili insiyatifi sağlayarak, kişinin yaptığı hatayı kabul etmesi ve bulunduğu durumu değerlendirdiğimizde bu sefer işlem uygulamamaya karar verdim. Bu tarz bir durumla alakalı, kişi için şikayet gelirse daha ağır yaptırım uygulanacaktır.

K&A