Konu: [22.10.2025 - Edwin Clark] Retarded Roleplay, Copbait  (Okunma sayısı 112 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 22.10.2025 20:35

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Edwin Clark - @reaqdery

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 22.10.2025 20:17

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Retarded Roleplay, Copbait

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi bir sanchez üzerinde seyrediyor arkadaşı ile beraber, Edwin Clark karakteri arka koltukta oturuyor PD aracının yanından geçerken ön kaldırıyorlar sürekli olarak. Sonrasında tepki alamayınca Edwin Clark karakteri "silah var kaç" diyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://prnt.sc/rMgl5k3JRUUD

Ek açıklamalar(varsa): Bunu ilk kez yapmıyor daha önce de yaptı fakat şikayet oluşturmamıştım, sürekli aynı şeyi tekrarladığı için artık rahatsız etmeye başladı. Sürekli olarak bir copbait hareketleri sergiliyor.

#1 - 22.10.2025 23:49
Bunu sizin uzağınızda demiştim, bu ara siz virajı almıştınız zaten, arkadaşıma polislerin yanında durmamasını söyledim ön kaldırdığımız için bizi çevirebilirdiniz, çevirmediğiniz için ben /aw atmayı unuttum direkt olarak bas dedim arkadaşa, üzerimde zaten illegal materyaller bulunuyordu, ic olarak halledilirdi, karakterim sizin duyacağınızı düşünmedi, ooc olarakta bende sizin chate gideceğini düşünmemiştim ek olarak bunu ikinci kez falan yapmıyorum, ilk oldu bu.
« Son Düzenleme: 22.10.2025 23:52 reaqdery »

#2 - 23.10.2025 09:40
Bu seferlik uyarıyorum. Legal bir oluşumda rol yapıyorsanız polisle bu tarz etkileşimlere girmeyin. Tekrarında ceza alırsınız.