Konu: 3.Parti yazılım - İdlewood  (Okunma sayısı 256 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 08.10.2025 23:16

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maskeli_59106 - hesabı bulamadım

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Nico Smith

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Videoda mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
7. Üçüncü Parti Yazılım ve Modlar

Diğer oyunculara karşı avantaj sağlayan her türlü mod/yazılım kullanmak yasaktır.

Oyunun görünümünü değiştiren araç, skin vb. modlarda da aynı şekilde oyunun varsayılan haline aykırı özellikler içermemelidir.
Örnekler
- Her türlü hile kullanımı
- Kamera modlarıyla kör noktaları izlemek
- İzinsiz kamera modlarıyla erişilmeyecek noktalara çıkmak
- Cüce skini kurup hit almayı önlemek
- Araç modu kullanarak sürüş fiziklerini değiştirmek
- Polis, şerif, FDI, hastane gibi oluşumlar haricinde ELM modu kullanmak
- Normalde yapılamayan animasyonları CLEO vb. üçüncü parti yazılımlarla yapabilmek

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şahısların birliği yeni kapandı, bizler de İdlewood bölgesinde işyerlerimiz ve evimiz olduğundan dolayı takılmayı tercih ettik. Şahıslar aniden geldiler, laf salladılar küfür ettiler. En sonunda ben son sözü söyleyince maskeli arkadaşımız kendine yediremeyip sıkmaya başladı uzi marka silah ile. Sıkarken fark ettiğim üzere silent kullanıyor şahıs, video kaydında ise çok net bir şekilde çıkmış. Böyle oyuncuların sunucuda barınmaması gerekiyor, UZİ+SİLENT kullanıyor yazık cidden.  :D

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): 3. Parti yazılımdan jail yemesin, kaldırın şu jail meselesini artık. Yasaklanmasını talep ediyorum.

#1 - 08.10.2025 23:17
Ekstradan illegal yasağımız bulunuyor ve böyle bir saldırıda bulunuyor şahıs. Yasaklansın.

#2 - 09.10.2025 12:12
O kadar kişi içinde fear yapmıyorsun, birliğimiz kapanalı 2 aya yakın olacak. Ekstra olarak silah sıkan adama tekme tokat dalma cesareti gösteriyorsun karakterini sanırım Tanrı gibi gösteriyorsun. Oyundaki senkron bozukluğundan kaynaklı ekranında öyle gözükmüş başkasının ekranında öyle gözükmüyor. Ayrıca arkadaşın önüme geçiyor gayet normal değil mi? Arkadaşına hit gitmesi. Daha fazla ileti gelmeyecek, şikayet açıldı, savunma yapıldı. Savunmam bitmiştir iyi günler. Ayrıca arkadaşın videoda sonradan farkettiğim bir detay var, videoda arkadaşın amacı az çok belli oluyor zaten. Sondaki kesiti yavaşlatıp sanki aim kayıyormuş gibi göstermeye çalışmış. Dostum ilk önce benim ekranımda böyle gözükmediğini bilmeni isterim. Cross senin üzerinde gidiyor ve sana doğru silah dönüyor normal değil mi? İyi günler.(Ekstra olarak karakterim yasaklandı şikayet geçersiz)
« Son Düzenleme: 13.10.2025 20:20 Baghdaderisemezsiniz »

#3 - 13.10.2025 19:30
?

#4 - 16.10.2025 01:08
Keiji Kamata karakteri yasaklandı.