Konu: Kolsuz memory kullanıcısı  (Okunma sayısı 268 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 07.10.2025 23:17

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maskeli_59106

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Nico_Smith

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Videoda mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
7. Üçüncü Parti Yazılım ve Modlar

Diğer oyunculara karşı avantaj sağlayan her türlü mod/yazılım kullanmak yasaktır.

Oyunun görünümünü değiştiren araç, skin vb. modlarda da aynı şekilde oyunun varsayılan haline aykırı özellikler içermemelidir.
Örnekler
- Her türlü hile kullanımı
- Kamera modlarıyla kör noktaları izlemek
- İzinsiz kamera modlarıyla erişilmeyecek noktalara çıkmak
- Cüce skini kurup hit almayı önlemek
- Araç modu kullanarak sürüş fiziklerini değiştirmek
- Polis, şerif, FDI, hastane gibi oluşumlar haricinde ELM modu kullanmak
- Normalde yapılamayan animasyonları CLEO vb. üçüncü parti yazılımlarla yapabilmek

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şahısların birliği yeni kapandı, bizler de İdlewood bölgesinde işyerlerimiz ve evimiz olduğundan dolayı takılmayı tercih ettik. Şahıslar aniden geldiler, laf salladılar küfür ettiler. En sonunda ben son sözü söyleyince maskeli arkadaşımız kendine yediremeyip sıkmaya başladı uzi marka silah ile. Sıkarken fark ettiğim üzere silent kullanıyor şahıs, video kaydında ise çok net bir şekilde çıkmış. Böyle oyuncuların sunucuda barınmaması gerekiyor, UZİ+SİLENT kullanıyor yazık cidden.  :D

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): 3. Parti yazılımdan jail yemesin, kaldırın şu jail meselesini artık. Yasaklanmasını talep ediyorum. :manifdog

#1 - 08.10.2025 07:47
cano karakter yasaklandı o yüzden direk k/a zatende attığın videoda kendi ihlallerin var :D

#2 - 08.10.2025 11:03
hacı yok öyle bir dünya.. adına açılan kaçıncı hile şikayeti bu? @Sylas forum ban yesin

#3 - 08.10.2025 12:09
hacı yok öyle bir dünya.. adına açılan kaçıncı hile şikayeti bu? @Sylas forum ban yesin
Korkma rüzgarcım memory tarzı bir dosya yok gta dosyamda adamlar önüme geçtiği için gayet normal adama sıkmam. https://hizliresim.com/syzgo6x [Adama merminin gitmesinden bahsediyor sanırım] Bu tarz bir şikayeti zamanında bende Piru birliğine açmıştım oyun 2005 yapımlı senkron hataları olabiliyor, ayrıca arkadaş önüme geçiyor merminin ona gitmesi gayet normal. İlk defa yaşanılan birşey değil. Aynı olayı bizzat ben kendim 2 ay öncesinde yaşadım açtığım şikayet sonucu yetersiz kanıt verildi. Bu şikayettede zaten herşey belli herhangi birşey yok. Eğer ki gerçekten sağlam bir argümanla gelirseniz daha kapsamlı bir savunma yazacağım bilginize. İyi günler. Ayrıca arkadaşa yaptığı ihlaller doğrultusunda ceza talep ediyorum, şikayetten bağımsız yorum yapan arkadaşlarında kışkırtmaya değerlendirilmesini talep ediyorum.
« Son Düzenleme: 08.10.2025 12:22 Baghdaderisemezsiniz »

#4 - 08.10.2025 15:19
Senkron hatası eskidendi kardeşim, videoda mevcut herşey. Bir suçun var kendini savunmaya çalışıyorsun ancak onu bile yapamıyorsun. Savunman bu yazdıkların ise sonuçlanabilir ve yasaklanabilir

#5 - 08.10.2025 15:52
Her silent aim şikayeti yiyen de senkron hatası diyor.  ::)

#6 - 08.10.2025 17:05
XD

#7 - 08.10.2025 21:28
Konu başlığından dolayı şikayet incelenmeyecek. Başlığı doğru bir şekilde yazarak tekrar şikayet oluşturun. Benzer başlıklarda Forum Susturma cezası uygulanacak.

K/A