Konu: **Silah iadesi için**  (Okunma sayısı 269 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

YMZ

*
v3 Oyuncusu 2025 Yılbaşında Oyundaydı	Vice Summer 2024
#0 - 04.10.2025 04:03

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Bordy_Hiltons @ertugrul002

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Kan Kollen @Leone  ve ss deki pd.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş multi hesap yada trol amaçlı açmış, bu kapsamda incelenmesinide istiyorum. SS'de gözüktüğü saatlerde işletme reklamı vererek kapısının önünde alt tabda bekliyordum. Brody arkadaşımız gelerek imla kullanmadan chatleşip, önce araba ile duvar dibine sıkıştırıp eziyor daha sonra karakterimi yaralıya düşürüyo. Olayı ilk anlamadım ve yaralıda olduğum için çevreyi göremedim, hemen sonrasında pd ye ihbar ediyor ve bölgedeki pd gelerek sürekli rp kapsamında karakterimin silahına el koyarak göz altına atıyor. Bulunduğumuz ortamda yetkililer ilede görüşme sağladık şikayet açmamız istendi. Böyle durumlar gerçekten RP zevkimizi kaçırıyor, arkadaşın yetersiz oyuncu profilinden banlanmasını istiyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): En kısa sürede geri dönüş almak istiyorum, silahımın iadesine ek olarakta rollerden de geri kalmama sebep olan Brody karakterinin Noob dm, car dm ve trolden cezalandırılmasını istiyorum. Yetkili talebi olmadığı sürece ileti gelmiyecek.

#1 - 04.10.2025 04:08
Merhaba,

@YMZ ile ayni saniyeler icerisinde alt tabtaydim. Sikayet actigimiz arkadasin kiralik bir kasali arac ile gezindigini ve YMZ'nin arabasina carptigini gormustum. Alt tabtan dondugumde Basten karakteri yerde yarali haldeyken dusuren arkadas  silahi var! diye bagirarak arkadas pd ye sikayet ediyor. Hasarlar kismi da sikayeti acikliyor ve ozetliyor. Yardimlarinizi rica ediyoruz.

YMZ

*
#2 - 04.10.2025 04:19
Merhaba,

@YMZ ile ayni saniyeler icerisinde alt tabtaydim. Sikayet actigimiz arkadasin kiralik bir kasali arac ile gezindigini ve YMZ'nin arabasina carptigini gormustum. Alt tabtan dondugumde Basten karakteri yerde yarali haldeyken dusuren arkadas  silahi var! diye bagirarak arkadas pd ye sikayet ediyor. Hasarlar kismi da sikayeti acikliyor ve ozetliyor. Yardimlarinizi rica ediyoruz.

SS'lerden biride @Leone'ye ait, sözlü şahitlerden değil. Olayı anlattığı şekilde kanıtlarınıda sundu.

YMZ

*
#3 - 06.10.2025 12:30
Sonuçlanabilir.

#4 - 06.10.2025 14:58
Ceza alacak. İade için Discord üzerinden ticket oluşturup beni etiketleyin lütfen. PD rolünü de iptal ediyorum, siciliniz silinecek.
« Son Düzenleme: 06.10.2025 15:02 Heavenly »